Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum iti motivezi angajatii? Unde gresesti?

de Adela Simonescu 09 Dec. 2013 2649
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Gresim cand credem ca banii reprezinta singura forma de a ne motiva angajatii. Gresim si atunci cand ne incapatanam sa credem ca banii nu pot motiva deloc. Ambele extreme sunt paguboase pentru afacerile noastre.

"Desigur, unele persoane nu sunt motivate de recompensele financiare, dar acestia sunt rareori atasati de afacere. De aceea, cand te gandesti la motivare, trebuie sa te gandesti la bani mai intai. Cu toate acestea, nu conteaza intotdeauna cati bani oferi. Cateodata conteaza  cat de mult le dai in comparatie cu sumele primite de colegii lor.", subliniaza Jack Welch

"Recent am intrebat un bancher de investitii pe care il stim bine, cat de bine a mers anul acesta. Era multumit cu bonusului lui si entuziasmat in aceeasi masura in comparatie cu bonusul primit de cel mai puternic rainmaker (aducator de bani) din firma. Banii sunt o modalitate de a tine scorul." noteaza Jack Welch, executive chairman al Jack Welch Management Institute in cadrul Strayer University.

Adevarat! Cine il va contrazice pe marele Jack Welch? Ai grija la bonusurile salariale pe care le oferi oamenilor tai si la maniera in care acestia le privesc. Aceste sume de bani pot insemna mult pentru firma, insa ele pot deveni adevarate parghii de atractie de noi incasari pentru afacerile voastre.

sursa foto: www.freegreatpicture.com


Tags: jack welchmotivarea angajatilormotivare angajati

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]