Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum ne promovam afacerile prin intermediul forum-urilor?

de Ilinca Dobrescu 28 Iul. 2011 3063
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Foarte putini antreprenori si manageri responsabili cu traficul pe website-ul dedicat afacerii pun accent pe promovarea serviciilor prin intermediul forum-urilor. Multe afaceri mici cheltuiesc bani multi cu advertising-ul si cu strategii de marketing care necesita capital solid pentru a fi implementate. In schimb, o solutie avantajoasa poate fi utilizarea inteligenta a forum-urilor relevante pentru afacerile respective.

O singura mare conditie va limiteaza accesul mesajelor de promovare pe forum-uri, si anume, conditiile impuse de administratorii de forum. Unele forum-uri pot interzice plasarea de mesaje de advertising in cadrul postarilor sau chiar si in semnatura. Multe forum-uri nu accepta semnaturi. Semnaturile sunt acele portiuni atasate fiecare postari care apartine oricarui utilizator in care acesta introduse un link catre pagina sa personala, un citat, versuri, moto-uri personale samd. In cadrul semnaturilor se adauga cel mai des link-uri catre website-ul pe care il detineti.

De foarte multe ori, promovarea prin intermediul forumurilor reprezinta o sansa imensa de a va aduce trafic mare pe site-ul sau blog-ul dvs. Ganditi-va la forum-uri care detin discutii deschise pe topic-uri relevante pentru afacerea dvs, la utilizatorii inscrisi si la cei care doar citesc postarile si comentariile de pe forum-uri.

Potentialul este imens si trebuie valorificat, insa numai dupa ce veti fi sigur ca nu incalcati regulile stabilite de administratori. Multi dintre acestia percep sume de bani negociabile pentru a va permite sa va postati reclame si mesaje de promovare care sa faca trimitere catre website-ul dvs. In aceste cazuri trebuie sa stabiliti cu aproximatie cat mai fidela care este numarul de utilizatori pe care forum-ul vi-l poate aduce si daca balanta atarna in favoarea acestei decizii, de a va plati spatiu publicitar in cadrul sau.

Odata ce ati reusit sa va promovati prin intermediul unui forum trebuie sa castigati increderea si respectul celorlalti utilizatori. Este bine sa dovediti o consistenta si o regularitate in postari, comentarii si raspunsuri pentru a va proiecta o imagine favorabila. In functie de reputatia de forumist veti reusi sa atrageti un numar mai mare sau mai mic de utilizatori catre website-ul sau blog-ul pe care il detineti.




Tags: promovare pe forumuripromovare prin forumuriforum afacereforum website

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]