Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum sa faci un video pentru site-ul tau

de Ana Steinberg 09 Mai. 2011 4673
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Fata de preturile uriase cu care este asociata publicitatea TV, un video online este accesibil pentru afaceri de orice marime. Din ce in ce mai multe companii locale au intalnit succesul folosind filmuletele in mediul online.

Statisticile arata ca un video creste vizibilitatea si indeamna consumatorii sa ia atitudine, mai mult decat textul cu imagini. Vizitatorii actioneaza mai mult dupa ce vad un filmulet, cererea informatiilor crescand cu 30-40% in online, iar prin telefon cu 16-20%.

•    Fa-ti un plan. Afla ce iti trebuie pentru acel video.
•    Evita sa filmezi in fata ferestrelor.
•    Potriveste iluminatul interior.
•    Foloseste un trepied pentru a preveni miscarea camerei de filmat.
•    Ghideaza-te dupa urmatoarea regula: indiferent pe cine intervievezi sau filmezi, ar trebui sa il incadrezi in trei sferturi din ecran (stanga sau dreapta). In plus, cand intervievezi pe cineva care este incadrat in partea dreapta, acesta ar trebuie sa te priveasca prin spatiul care ramane liber, si nu drept in camera.
•    Foloseste casti pentru a detecta probleme de sunet pe care nu le-ai auzi altfel.
•    Fii autentic si personal.
•    Creaza video-uri scurte.
•    Cu cat ai mai putin scenariu, cu atat e mai bine.

Indiferent ca alegi sa faci asta chiar tu sau apelezi la un profesionist, marketingul afacerii tale nu se opreste la producerea filmuletelor pentru online. Acestea trebuie vazute! Ia in considerare aceste sfaturi pentru a-ti promova filmuletele cat mai bine:

1. Include un indemn la actiune! Vizitatorii trebuie sa gaseasca un motiv sa te sune, sa iti viziteze site-ul sau sa se opreasca in magazinul tau. Foloseste URL-uri, cupoane, coduri de discount sau numere de telefon speciale. Aceste lucruri iti vor furniza posibilitatea de a masura rezultatele video-ului tau.

2. Filmuletele influenteaza foarte mult algoritmii motoarelor de cautare, oferindu-ti o oportunitate extraordinara de a-ti imbunatati rezultatele la cautare (si chiar sa obtii mult-dorita prima pagina din Google).

3. Posteaza-ti filmuletul pe Facebook. Vei putea astfel sa consolidezi relatiile existente, sa iti construiesti brandul, sa iti prezinti ofertele speciale si sa gasesti noi potentiali clienti.

4. YouTube si alte site-uri care posteaza video sunt instrumente fabuloase de a ajunge la un segment de public la care probabil nu ai fi ajuns altfel. Cel mai important, poti crea un cont YouTube personalizat unde sa iti gazduiesti filmuletele fara sa implice costuri.

5. Adaugand video in lista de business a Google Local, vei putea sa iti prezinti povestea si sa stai conectat cu acele persoane care sunt interesate de produsele si serviciile tale exact atunci cand sunt in faza de prospectare sau cand sunt gata sa cumpere.


Tags: videositeonline

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Google plateste site-uri pentru a utiliza instrumentele bazate pe AI

de Bianca Tila
28 Feb 2024
Google a realizat parteneriate cu mai multi publisheri, pe care ii plateste pentru a utiliza un instrument de AI in vederea publicarii continutului...

OpenAI prezinta un nou model lingvistic. Sora promite creatii video

de Bianca Tila
16 Feb 2024
OpenAI lucreaza la un nou model lingvistic care poate genera clipuri video pe baza comenzilor scrise. Noul model lingvistic text-to-video se...

Nu te poti conecta la Wi-Fi? Descopera solutii eficace pentru a fii din nou online!

de Idei de afaceri
13 Feb 2024
Ai fost vreodata in situatia in care iti doreai sa urmaresti de pe telefon ultimul episod din serialul preferat sau aveai nevoie sa raspunzi unui...

Magazin online in 7 pasi. Ce sa iei in calcul daca vrei sa incepi un business online

de Bianca Tila
23 Apr 2024
Orice afacere are nevoie de prezenta online, iar un site web bine realizat va aduce succesul afacerii imediat. Nu se putea mai usor sa-ti faci un...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]