Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum te loghezi la succes daca ai o afacere online?

de Nita Alina 26 Feb. 2016 3427
4.88 din 4 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Traim vremuri in care inotam intr-un ocean de publicitate atat la televizor, cat si pe internet. Este suficient sa te loghezi pe un site si sa faci click pentru a-ti crea propriul blog cu un look profesionist, si asta doar in cateva minute. Cum te loghezi la succes daca ai o afacere online? Iata o poveste si 3 sfaturi cheie!

Stimata redactie,
Am bombardat firmele din orasul in care locuiesc cu CV-uri si aplicatii. Dat fiind decalajul dintre postarea anunturilor si programarea interviurilor, precum si extinderea perioadei de valabilitate, este foarte posibil sa fiu fara loc de munca pentru cel putin urmatoarele saptamani.

Am datele de contact ale unui birou de web design cu care am colaborat pe o perioada de cativa ani. Am avut de asemenea un domeniu web care a expirat pentru ca nu l-am folosit, iar acum incercam sa reducem costurile avand in vedere viitorul nesigur cauzat de incertitudinile economice existente la nivel mondial.

Cu toate acestea, iau in considerare ideea de a relua totul si de a incerca sa ma lansez ca freelancer, dar acest lucru ma sperie.
Eu am nevoie de cel putin 1.000 – 1.200 euro pentru ca efortul pe care il fac sa merite. Cum pot concura pe o astfel de piata?
Ma intreb spre ce se indreapta toata aceasta situatie. Ce considerati ca ar trebui sa fac?
Flavia, Bucuresti

Draga Flavia,
Inteleg prin ce treci! Este dificil sa gasesti un job bun, iar ideea de a trebui sa inlocuiesti venitul dintr-o zi de munca cu cel de freelancer poate fi inspaimantatoare daca pornesti aceasta afacere de la zero.

Este adevarat ca exista o multime de posibilitati de a crea site-uri pentru sume modice, insa, cu toate acestea, exista web developeri care au afaceri de succes si care castiga suficient nu doar pentru ei, ci si pentru angajatii si freelancerii care lucreaza pentru ei.

Iata cum poti sa faci asta:

1. Ofera servicii care sunt rar accesibile
Acestea pot include site-uri de baze de date, site-uri cu grafice rotative sau modele personalizate, forme complexe, si alte caracteristici care necesita programare.

Site-urile cu un design simplist si cele create in Word Press sunt dificil de exploatat, deoarece acestea sunt usor de creat, astfel ca exista foarte multi webdeveloperi cu cunostinte minime care concureaza pentru ele.

2. Concentreaza-te pe clientii care au realizat ca felul in care arata website-ul lor joaca un rol primordial in atragerea unor noi posibilitati de afacere.

3. Incearca sa atragi acei clienti ale caror afaceri sunt suficient de mari incat sa isi permita sa acorde un buget considerabil pentru un site de calitate.

Pentru ca a gasi clienti si a-ti crea o reputatie buna necesita timp, vei vrea probabil sa contactezi web developerii din aria ta, pentru a vedea daca acestia au folosit vreodata freelanceri.

Muncind pentru acestia vei avea un oarecare venit si vei reusi in acelasi timp sa iti faci un portofoliu stufos pentru propriul site.



Tags: afaceriafacereonlineafacere onlinefreelancersite

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.88 din 5 - 4 voturi.

Articole conexe

Google plateste site-uri pentru a utiliza instrumentele bazate pe AI

de Bianca Tila
28 Feb 2024
Google a realizat parteneriate cu mai multi publisheri, pe care ii plateste pentru a utiliza un instrument de AI in vederea publicarii continutului...

Nu te poti conecta la Wi-Fi? Descopera solutii eficace pentru a fii din nou online!

de Idei de afaceri
13 Feb 2024
Ai fost vreodata in situatia in care iti doreai sa urmaresti de pe telefon ultimul episod din serialul preferat sau aveai nevoie sa raspunzi unui...

Magazin online in 7 pasi. Ce sa iei in calcul daca vrei sa incepi un business online

de Bianca Tila
05 Dec 2023
Orice afacere are nevoie de prezenta online, iar un site web bine realizat va aduce succesul afacerii imediat. Nu se putea mai usor sa-ti faci un...

Numarul atacurilor cibernetice asupra platformelor online poate fi de 5 ori mai mare, de Black Friday

de Bianca Tila
30 Oct 2023
In perioada "Black Friday", magazinele online inregistreaza un trafic de pana la cinci ori mai mare fata de restul anului. Riscul prabusirii...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]