Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Disney aduce rezultatele. Platforma are o revenire mai buna decat se astepta piata

de Bianca Tila 09 Nov. 2023 45
Disney aduce rezultatele. Platforma are o revenire mai buna decat se astepta piata
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Disney+ are 112,6 milioane de abonati, cu 7 milioane mai multi decat la sfarsitul lunii iunie. Aceste rezultate subliniaza o revenire mai buna decat se astepta piata dupa trei trimestre consecutive de pierderi de abonati, conform AFP.

Gigantul de divertisment a inregistrat vanzari de 21,2 miliarde de dolari in perioada iulie - septembrie, conform declaratiei privind rezultatele trimestriale.
 
De asemenea, grupul a obtinut un profit net de 264 milioane de dolari, in crestere cu 63% fata de anul trecut.
 
Directorul general al companiei, Bob Iger, a laudat eforturile depuse de Disney in materie de restructurare si eficienta."Suntem pe cale sa realizam reduceri de costuri in valoare de aproximativ 7,5 miliarde de dolari", a declarat el.
 
In plus, platformele de streaming ale grupului si-au redus pierderile operationale de la un an la altul, la 420 de milioane de dolari pentru al patrulea trimestru al exercitiului sau financiar, fata de 1,47 miliarde de dolari in aceeasi perioada a anului trecut. 
 
In ceea ce ii priveste pe investitori, acestia asteptau sa vada daca Disney+ isi va reveni in aceasta vara, asa cum promisese compania. De la sfarsitul lunii septembrie si pana la finalul lunii iunie, platforma a pierdut 18 milioane de abonati, in principal din cauza pietei indiene.
 
Hotstar este versiunea locala a Disney si reprezinta o treime din totalul global. Cu toate acestea, Hotstar a pierdut drepturile de difuzare a compionatului national de cricket.
 


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: disney+pierderipiataprofit

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Google ia in calcul noi modalitati de a creste profitul

de Bianca Tila
04 Apr 2024
Google ia in calcul punerea functiilor de inteligenta artificiala din motorul sau de cautare in spatele unui paywall. Compania nu a lansat pana la...

Piata serviciilor de streaming creste. Netflix revine in topuri

de Bianca Tila
24 Oct 2022
Netflix a castigat 2,41 milioane de abonati noi, la nivel mondial in perioada iulie - septembrie. Acest rezultat este dublu fata de numarul asteptat...

Piata jocurilor video scade

de Bianca Tila
16 Aug 2022
Piata jocurilor video se intalneste cu o scadere pentru prima oara in ultimul deceniu. Diversele paliere de activitate au suferit schimbari din cauza...

Prabusire pe piata romaneasca de moda

de Bianca Tila
28 Iun 2022
Orsay a inchis toate magazinele din Romania, inclusiv cel online. Reteaua ajunsese la aproximativ 40 de unitati si la afaceri de 136 de milioane de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]