Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Disney intrece Netflix

de Bianca Tila 11 Aug. 2022 939
Disney intrece Netflix
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Noua platforma de streaming video venita in Romania se poate lauda, Disney a depasit Netflix la numarul de abonati.

In prezent, toate cele trei servicii de streaming detinute de Disney, Hulu, ESPN+ si Disney+, insumeaza mai multi abonati decat are Netflix, aflat in scadere de doua trimestre.
 
Disney+ intentioneaza ca in ultima luna a acestui an sa-si lanseze versiunea cu reclame, potrivit news.ro.
 
In ultimul trimestru, Disney+ a inregistrat 14,5 milioane de abonati, majoritatea fiind din afara Statelor Unite. In prezent, serviciul de streaming video are 152,1 de milioane de abonati.
 
De asemenea, reusitele Disney nu se termina aici. Cele doua servicii de streaming detinute de Disney, Hulu si ESPN+, au ajuns la 46,2 respectiv 22,8 milioane de abonati. Astfel, cele trei platforme au impreuna 221, 1 de milioane de abonati, depasind Netflix, care are 220,7 milioane de abonati, in prezent.
 
In ceea ce priveste anul 2024, Disney si-a redus asteptarile. Compania estimeaza la acel moment 215 de milioane de abonati, in loc de 245 de milioane precum estimau anterior.
 
Versiunea cu reclame va fi lansata pe 8 decembrie in Statele Unite, unde un abonament va costa 8 dolari pe luna. De asemenea, si Netflix are planuri in aceasta directie. Versiunea cu reclame a gigantului american va fi lansata anul viitor.
 
Disney+ anunta scumpiri in Statele Unite. Abonamentul va creste cu 3 dolari din luna decembrie, astfel costand 11 dolari in loc de 8 dolari. 
 

Disney+

 
Disney+ este o platforma de streaming video detinuta de The Walt Disney Company. Aceasta a intrat pe piata din Romania pe data de 14 iunie 2022. In cadrul acestei platforme, Disney pune la dispozitie productii proprii, filme si seriale.
 
Fanii Disney au asteptat cu sufletul la gura aceasta lansare. Acestia se pot bucura de productii Disney, Pixar, Marvel, Styar Wars, National Geographic si multe altele.
 
Pe langa intrarea sa ce a adus inregistrari neasteptate, Disney+ a surprins si prin gama larga de beneficii. Pe langa celelalte servicii de streaming video din Romania, acesta pune la dispozitie posibilitatea descarcarii nelimitate pe 10 dispozitive si posibilitatea crearii pana la sapte profiluri diferite.
 
In prezent, in Romania nu se pune problema scumpirii abonamentului. Tariful pentru un abonament lunar Disney+ este de 29,99 lei.
 
 


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: disney+disneynetflixhuluespn+

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Disney aduce rezultatele. Platforma are o revenire mai buna decat se astepta piata

de Bianca Tila
09 Nov 2023
Disney+ are 112,6 milioane de abonati, cu 7 milioane mai multi decat la sfarsitul lunii iunie. Aceste rezultate subliniaza o revenire mai buna decat...

Netflix continua sa castige noi abonati

de Bianca Tila
24 Aug 2023
Netflix a continuat sa atraga noi utilizatori in SUA dupa ce a eliminat partajarea parolelor cu familia si prietenii. Aproximativ 2,6 milioane de...

Disney Plus lanseaza versiunea cu reclame in Europa

de Bianca Tila
10 Aug 2023
Disney+ vrea sa lanseze versiunea cu reclame in Europa incepand cu luna noiembrie. Aceasta versiune a serviciului de streaming va fi disponibila in...

Netflix lanseza o aplicatie pentru controlarea jocurilor de TV

de Bianca Tila
09 Aug 2023
Netflix pregateste lanseaza propriilor jocuri pe TV prin anuntarea noii aplicatii ce poate fi folosita drept controller. In prezent, compania nu...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]