Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Disney Plus lanseaza versiunea cu reclame in Europa

de Bianca Tila 10 Aug. 2023 70
Disney Plus lanseaza versiunea cu reclame in Europa
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Disney+ vrea sa lanseze versiunea cu reclame in Europa incepand cu luna noiembrie. Aceasta versiune a serviciului de streaming va fi disponibila in unele tari europene.

In acest caz, seful Disney a facut mai multe anunturi importante cu ocazia celei mai recente conferinte cu investitorii. Unul dintre acestea a fost lansarea in Europa a versiunii cu reclame.
 
De asemenea, aceasta versiune va fi disponibila in opt tari din Europa. La fel ca versiunea Premium, se pare ca extinderea europeana se va face in mai multe etape.
 
In ceea ce priveste costurile, Disney+ cu reclame va costa 6 euro in Franta, Germania, Italia, Elvetia, Spania, Norvegia, Suedia si Danemarca. 
 
Serviciul de streaming video vrea sa forteze utilizatorii care partajeaza acelasi cont si nu sunt rude sau nu locuiesc la aceeasi adresa sa plateasca abonamente individuale.
 
Putem observa cum trendul deschis de Netflix se extinde. Directia indicata este urmata si de celelalte servicii de streaming video, iar Disney+ va fi in prima linie. De asemenea, Disney+ urmeaza Netflix din punct de vedere al preturilor si al volumului de continut.
 
In perioada urmatoare se va face remarcat un nou val de scumpiri, care va incepe in SUA din 12 octombrie. Disney+ si Hulu vor fi scumpite cu cat 3 dolari fiecare, ajungand sa coste 14, rescpectiv 18 dolari pe luna.
 
Disney+ a ajuns la 105,7 milioane de abonati dupa ce a reusit sa atraga 800.000 de abonati noi, lucru ce a adus o crestere de 1%.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: disney plusscumpiriversiune cu reclame

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]