Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Doi tineri, sot si sotie, fac 2,3 milioane de euro pe an din aplicatii online

de Matei Antonescu 14 Feb. 2014 4258
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Compania Zitec, producator local de aplicatii online, a fost fondata de Simona si Alexandru Lapusan si a inregistrat anul trecut afaceri de 2,3 milioane de euro, cu 60% mai mult decat in anul 2012.

Compania detine 90 de specialisti software si jumatate din veniturile de pe 2013 au provenit din proiecte livrate pe plan externe, in principal catre clienti din SUA, Marea Britanie, Grecia, Ciprul sau Arabia Saudita, noteaza BusinessMagazin.ro

Pe plan local, Zitec a inregistrat performante subtantiale pe sectorul de comert online. In portofoliul companiei este si primul proiect extern al celui mai mare retailer online din Romania, website-ul liderului din retailul offline de produse electroIT, precum si solutia eCommerce pentru liderul in servicii de turism.

„In ultimele sase luni am dezvoltat integral platforma HuddleHero.com, cu scopul de a o transforma intr-o interfata prietenoasa, interactiva. Proiectul a debutat luna trecuta, reunind peste 40.000 de echipe sportive amatoare inregistrate in Statele Unite, active in peste 400 de ligi, practic fiind cea mai cuprinzatoare platforma de profil din lume. De asemenea, am continuat investitiile si in revista Harap Alb continua, lansand aplicatia mobila Super Erou, prin care iubitorii de benzi desenate sa poata accesa reviste dedicate direct de pe telefoane mobile si tablete”, a declarat Alexandru Lapusan, CEO si co-fondator Zitec, citat de BusinessMagazin.ro.

Pentru anul acesta, compania mizeaza pe recrutari de specialisti, propunandu-si sa ajunga la peste 120 de profesionisti alaturi de care sa creasca calitatea produselor si serviciilor oferite.

In portofoliul ZITEC se afla 72 de clienti catre care se livreaza proiecte si solutii software bazate pe tehnologii open source, precum PHP, Magento, Drupal, Ruby, aplicatii pentru dispozitive mobile (Android , iOS) si solutii bazate pe tehnologii Microsoft.

„In completarea capabilitatilor pe care le detinem pe zona de aplicatii online, cloud, mobile si consultanta, ne dorim extinderea gamei de servicii si catre embedded software. In consecinta, am integrat in echipa specialisti din zona device-urilor inteligente”, a declarat Alexandru Lapusan, citat de BusinessMagazin.ro.



Tags: zitecafaceri zitecafaceri de succes

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]