Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Efin.ro lanseaza RisCo, sistemul de verificare a firmelor online

de Matei Antonescu 09 Mar. 2012 3258
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Efin.ro, portan de servicii financiare si detinut de Financial View Media Services, a lansat serviciul RisCo, serviciu care permite clientilor sa verifice firme online.

Serviciul RisCo ofera informatii referitoare la ratingul financiar al unei firme, limitele sale comerciale, raportul CIP instantaneu, rapoarte RECOM, datorii restante si insolventa.

Beneficiile clientilor utilizatori ai serviciului RisCo sunt considerabile, mai ales in conditiile in care sunt necesare acte de vanzare de marfa sau servicii clientilor cu incasarea contravalorii acestora in termene de 15 pana la 90 de zile.

Cei care doresc sa beneficieze de raportele Rating Financiar, Limite Comerciale, CIP online, RECOMR, Datorii Restante si Raportul Buletin Insolventa trebuie sa devina client RisCo si sa isi deschida un cont pe http://www.efin.ro/risco.

"Prin lansarea RisCo pe piata, eFin.ro demonstreaza inca o data ca isi respecta misiunea de lider in serviciile financiare online pe piata din Romania. RisCo completeaza gama de servicii oferite companiilor private si managerilor si se alatura produselor adresate utilizatorilor persoane fizice pentru care am lansat Credit Scoring si numeroase calculatoare utile acestor utilizatori", au declarat Catalin Dumitrescu si Dragos Cabat, Managing Partners ai eFin.ro.


Tags: efin.ro riscoriscorisco rapoarterisco verificare firme onlinelimite comercialecip onlinerating financiar

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]