Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Este lansat oficial, Disney Plus. Cat costa?

de Bianca Tila 14 Iun. 2022 1272
Este lansat oficial, Disney Plus. Cat costa?
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Disney+ devine cel de-al patrulea mare serviciu de video streaming disponibil in Romania. Acesta se alatura la ceva timp dupa Netflix, HBO Max si Prime Video.

Incepand de astazi, Disney+ este disponibil in Romania. Acest serviciu a avut o perioada promotionala prin care puteai achizitiona un abonament de 12 luni la pretul de 8 luni, mai exact 240 lei.
 
Un abonament lunar va costa 30 de lei pe luna sau 300 de lei pe an, cea de-a doua varianta fiind mai avantajoasa pentru cei care sunt siguri ca vor sa ramana abonati 12 luni.
 
Dupa Netflix, unde cel mai ridicat abonament este de 60 de lei pe luna, Disney+ devine al doilea cel mai scump serviciu de streaming disponibil in tara noastra. In aceeasi masura, HBO Max costa aproximativ 25 de lei (5 euro) pe luna, in timp ce Prime Video costa doar 14 lei, dupa ce serviciul detinut de Amazon, contrar curentului, s-a ieftinit.
 
Disney+ este asteptat sa-si respecte promisiunile aduse in Romania. Serviciul propune peste 700 de filme si 900 de seriale, la care se adauga si 150 de titluri originale. In ultimii ani, productiile studiourilor si francizelor detinute de Disney au disparut de pe Netflix. In acest caz, licentele nu au fost prelungite pentru a fi mutate pe Disney+.
 
Printre filmele si serialele din universurile Star Wars si Marvel se numara pe Disney+ si "Povestea lui Boba Fett", "The Mandalorian", "Shang-Chi si Legenda celor zece inele", "Eternii", "Razbunatorii: Sfarsitul jocului", "Captain Marvel", "Moon Knight", "Loki" si "WandaVision".
 
Noul serviciu de streaming din Romania este disponibil inclusiv in format Ultra HD si, mai nou, IMAX Enhanced, care beneficiaza de o imagine mai inalta si rame negre mai inguste pe televizioare si monitoare.
 
Fie intr-o aplicatie dedicata, fie in browser-ele web, Disney+ este disponibil pe o gama larga de dispozitive. Acesta permite crearea mai multor profiluri de utilizatori, iar aplicatiile permit descarcarea temporara a filmelor si episoadelor, pentru vizionare offline.
 
Apple TV+ este unul dintre cele mai mari servicii de video streaming care ar mai trebui sa intre in Romania. Acesta este asteptat sa se lanseze, insa nu exista nicio informatie legata de disponibilitatea sa in tara noastra.
 

Disney+

The Walt Disney Company este una dintre cele mai mari companii de productie cinematografica din lume. Aceasta a fost fondata la 16 decembrie 1923 de catre Walt Disney si fratele sau, Roy ca un mic studio de animatie.
 
Disney+ este platforma dedicata de streaming a companiei. Aceasta cuprinde diverse filme si productii de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic si multe altele. De asemenea, continutul va fi actualizat lunar, adaugandu-se mereu filme si seriale noi.
 
"Cele mai noi filme si animatii Disney, precum Cruella si Encanto. Povesti induiosatoare pentru toate varstele de la studioul Pixar, precum Luca si Rosu aprins. Exploreaza povestile din Marvel Cinematic Universe si serialele originale exclusive ale Marvel Studios precum Moon Knight, WandaVision si Loki. Vizioneaza continut epic si de calitate dintr-o galaxie indepartata, ca Obi-Wan Kenobi si The Mandalorian. Descopera frumusetea planetei prin documentarele de exceptie marca National Geographic. Vezi in exclusivitate serialele despre care vorbeste toata lumea, precum ultimul sezon al fenomenului global The Walking Dead", conform Disney+.
 
Pe langa disponibilitatea a patru ecrane de vizionare simultan, Disney+ vine cu noutatea posibilitatii de a crea pana la 7 profiluri diferite si posibilitatea descarcarilor nelimitate pe 10 dispozitive.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: disney+serviciu streaming

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]