Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Facebook a pregatit 1 miliard de dolari numai pentru creatorii de continut

de Florin Amariei 16 Iul. 2021 5032
2.38 din 4 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca vrei sa pornesti o afacere online, atunci ar fi bine sa pornesti chiar acum! Facebook a anuntat acum ca a a pregatit 1 miliard de dolari numai pentru creatorii de continut.

Investitiile Facebook vor include programe bonus pentru plata creatorilor care ajung la anumite praguri de referinta pe platformele sale, inclusiv pe Instagram, si finantarea utilizatorilor pentru a produce continut.
 
Gigantul mediei sociale isi pune fondurile la dispozitie pentru a atrage creatori cu un numar mare de urmaritori pe platforme precum YouTube, parte a grupului Alphabet, si aplicatia pentru video-uri scurte TikTok.
 
Mai multe platforme de tehnologie importante sunt in ofensiva pentru a atrage personalitati din media sociala cu plati noi si servicii.
 
TikTok s-a angajat sa cheltuie 2 miliarde de dolari pentru a sprijini creatorii pe parcursul a trei ani.
 
Snapchat, detinuta de Snap, obisnuia sa plateasca creatorilor un total de 1 milion de dolari pe zi pentru a posta videoclipuri populare pe serviciul sau si afirma ca distribuie in continuare milioane de dolari pe luna pentru a sprijini creatorii prin intermediul programului sau Spotlight.
 
"Cu un numar de 3 miliarde de descarcari, TikTok este a cincea aplicatie, in affara jocurilor video, care se alatura unui nivel care a un domeniul exclusiv al Facebook", a declarat firma de informatii mobile Sensor Tower intr-un raport de marti.


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: facebook1 miliard de dolari facebookcreatori de continut

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 2.38 din 5 - 4 voturi.

Articole conexe

Meta face schimbari. Facebook imparte newsfeed-ul in doua

de Bianca Tila
22 Iul 2022
Facebook se va concentra, din nou, la continutul viral in defavoarea postarilor de la prieteni. Algoritmul aplicatiei detinute de Meta face...

Facebook va percepe comisioane de 50%

de Bianca Tila
14 Apr 2022
Din vanzarile de active digitale si din experiente realizate in cadrul platformei de realitate virtuala Horizon Worlds, Meta Platforms va percepe un...

De ce afacerea ta are nevoie de pagina de Facebook?

de Camelia Diaconu
30 Iul 2020
Auzim tot mai des despre puterea campaniilor de promovare pe retelele de socializare. In momentul de fata, Facebook este unul dintre instrumentele...

Google si Facebook deschid noi orizonturi pentru tinerii antreprenori

de Idei de afaceri
29 Iul 2016
In contextul in care piata publicitatii online a cunoscut o adevarata explozie in ultimii ani, marii "jucatori" mondiali, Google si Facebook...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]