Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Factorii de succes pentru orice afacere online

de Cosmin Enescu 09 Oct. 2014 3795
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

In fiecare bransa exista factori, care decid asupra succesului sau insuccesului unei afaceri. Luati-i in calcul planul dvs. de afaceri, sub forma unor obiective de supliment.

 
 Continuati in mod regulat daca firma dvs. indeplineste acesti factori, si dezvoltati solutia la problemele ce pot aparea. Factorii de succes critici in cazul unei afaceri online sunt:
 
Servicii de crestere a valorii. 
 
Afacerea dvs. pe retea are succes sau da faliment datorita serviciilor de crestere a valorii, care aduc beneficii suplimentare clientilor. Aveti grija de la inceput sa va realizati paleta ofertei dintr-o multime de informatii atractive si folositoare. Oferiti si posibilitatea de “discutie” si un forum pentru critici si propuneri.
 
Lucrul economicos cu imagini si grafice
 
Reduceti drastic bugetul designului dvs. de retea, atunci cand doreste sa instaleze cele mai noi si la moda artificii grafice. Pentru acestea se numara imagini in trei dimensiuni, benzi cu texte in miscare, omuleti care danseaza si steaguri publicitare in miscare, elemente de sunet si video. Astfel de artificii umplu degeaba paginile si ii enerveaza pe cei care nu dispun de hardul sau softul necesare receptionarii acestora sau care doresc sa economiseasca taxele telefonice.
 
Legaturi
Fiti prevazatori cu legaturile cu alte oferte din retea. Astfel de legaturi ar putea deveni un humergan pentru afacerea dvs. Caci cu cat este mai cuprinzator indexul dvs. de legaturi, cu atat mai des il vor folosi persoanele interesate ca o platforma pentru a trece la celelalte adrese cu care sunteti in legatura.

Factorii de risc:
Spre deosebire de factorii de succes critic, nu aveti nici o influenta asupra riscurilor, care exista in cazul fiecarei firme. Dar trebuie sa le cunoasteti, pentru a le evita la nevoie. 
 
Comportamentul utilizatorului
Va adresati cu oferta dvs. numai unei anumite parti a populatiei. In orice caz, disponibilitatea aceasta de a face cumparaturi electronice creste conform studiilor efectuate.

Aproximativ 28% din persoanele chestionate au facut cumparaturi pe retea (acum erau numai 17%), si 42%. S-au declarat dispuse sa faca astfel de cumparaturi. Numarul celor care refuza sa apeleze la comertul electronic de la 22% la 15%. Pentru utilizatorii online, 76% dintre acestia ar dori informatii actuale/stiri si circa 60% informatii despre produse.

Taxele telefonice/viteza transferului de date
Conform studiului citat, mai bine de 70% din cei chestionati au criticat puternic taxele telefonice prea mari. In al doilea rand, circa 56% apreciaza ca la anumite ore legaturile se fac prea incet, iar majoritatea (55%) nu au putut accesa anumite oferte existente pe retea.

In incheiere, tot 55% din cei chestionati apreciaza ca prea superficiale si comerciale sunt ofertele de pe retea. In cazul primelor doua puncte de critica nu puteti face nimic. Pentru ultimele doua exista un singur antidot: informatii clare despre fiecare oferta si o calitate absoluta a acesteia in magazinul dvs. virtual.
 


Tags: afacereafacere onlineonlineafaceriafaceri online

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Nu te poti conecta la Wi-Fi? Descopera solutii eficace pentru a fii din nou online!

de Idei de afaceri
13 Feb 2024
Ai fost vreodata in situatia in care iti doreai sa urmaresti de pe telefon ultimul episod din serialul preferat sau aveai nevoie sa raspunzi unui...

Magazin online in 7 pasi. Ce sa iei in calcul daca vrei sa incepi un business online

de Bianca Tila
05 Dec 2023
Orice afacere are nevoie de prezenta online, iar un site web bine realizat va aduce succesul afacerii imediat. Nu se putea mai usor sa-ti faci un...

Numarul atacurilor cibernetice asupra platformelor online poate fi de 5 ori mai mare, de Black Friday

de Bianca Tila
30 Oct 2023
In perioada "Black Friday", magazinele online inregistreaza un trafic de pana la cinci ori mai mare fata de restul anului. Riscul prabusirii...

Romania, in topul vanzarilor online din Europa

de Bianca Tila
29 Sep 2023
Romania ocupa locul al treilea intr-un clasament al vanzarilor online din Europa Centrala si de Est, cu un procent consolidat de 3,17% din PIB...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]