Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Google a lansat un produs care simplifica cercetarile de piata

de Matei Antonescu 01 Apr. 2012 2561
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Google a anuntat lansarea unui produs nou care vine in facilitarea cercetarilor de piata. Este vorba despre Google Consumer surveys si este o versiune "rapida, exacta si necostisitoare" pentru orice cercetare de piata.

Conceptul din spatele acestui produs este destul de simplu. Clientii doritori pot pune la cale o cercetare de piata si in cateva minute deja apar raspunsuri de la oameni de pretutindeni din lume. Google va colabora cu detinatorii de website-uri care doresc sa incaseze profit alaturi de companie. Sondajele vor aparea pe site-urile clientilor doritori si plata se va face in functie de numarul de raspunsuri oferite.

Google va primi intre 10 si 50 de centi pentru fiecare respondent si plata va fi impartita cu site-urile care publica sondajele in cauza.

Google arata si un insight asupra beneficiilor oferite de produs. Clientii doritori pot chestiona respondentii cu privire la preferintele pentru noile ambalaje, preferinte legate de grafica, preferinte legate de caracteristicile produsului, preferinte legate de compozitia si ingredientele unui produs samd.

Surse numeroase afirma ca deja aceste cercetari de piata si-au gasit locul in numeroase site-uri. Intrebarile apar la mijlocul unui articol si raspunsul ofera continuarea articolului.

Acest concept nu poate fi nici pe departe la fel de exact ca o cercetare de piata in amanunt, cu intrebari multiple si cu respondenti care sa apartina de un anumit background si anumitor jaloane. Cu toate acestea, Google Consumer Surveys ramane un produs care ne ofera feedback rapid si la costuri reduse.


Tags: google consumer surveysgoogle cercetare de piatacercetare de piata google

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]