Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Google Maps primeste suportul inteligentei artificiale generative

de Bianca Tila 12 Feb. 2024 69
Google Maps primeste suportul inteligentei artificiale generative
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Google anunta ca va aduce inteligenta artificiala in Google Maps. Astfel, utilizatorii vor putea apela la aceasta pentru a descoperi locatii noi.

In ceea ce priveste AI-ul generativ, aceasta va permite utilizatorilor sa realizeze cautari mai amanuntite in cadrul serviciului, decat este posibil cu traditionala functie de cautare.
 
Utilizatorii pot cere AI-ului, in scris sau prin comenzi vocale, sa le arate "restaurantele din orasul X cu o atmosfera relaxanta".
 
Compania spune ca raspunsurile AI-ului se bazeaza pe informatii despre mai bine de 250 de milioane de localuri. De asemenea, informatiile includ si recenziile lasate de cei peste 300 de milioane de utilizatori.
 
Pana la acest moment, toate acestea suna foarte bine in teorie. Totusi, realitatea arata ca inteligenta artificiala generativa sufera in continuare de "halucinatii" si nu este exclus ca AI-ul din Google Maps sa puna utilizatorii pe drumuri gresite.
 
Functionalitatea va putea fi folosita doar in Statele Unite, pentru moment, fara sa existe o estimare in ceea ce priveste extinderea disponibilitatii acesteia.
 


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: google mapsgoogleaiinteligenta artificiala generativa

Urmareste-ne pe Google News

Articole conexe

Google: Accesul la AI pentru abonati se simplifica

de Bianca Tila
01 Iul 2024
In cadrul suitei Google Workspace, aplicatiile vor oferi acces la facilitatile de AI bazate pe Gemeni prin intermediul barei laterale, ceea ce va...

Apple va aduce o serie de functii de AI

de Bianca Tila
11 Iun 2024
Apple a anuntat o noua versiune a sistemului de operare macOS, care va fi numit Sequoia. Compania va aduce o serie de noutati in frunte cu functiile...

Un nou parteneriat pe piata. Apple va colabora cu OpenAI

de Bianca Tila
20 Mai 2024
In cadrul evenimentului Apple Worldwide Developers Conference, Apple si OpenAI vor anunta mai multe detalii despre parteneriatul pe care il negociaza...

Google repara o noua vulnerabilitate a browser-ului

de Bianca Tila
13 Mai 2024
Google a lansat un patch pentru o gaura de securitate despre care are informatii ca a fost deja folosita in atacurile hackerilor. Patch-ul de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024








[x]