Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Google Play Games se extinde

de Bianca Tila 04 Nov. 2022 882
Google Play Games se extinde
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Google extinde disponibilitatea serviciului Google Play Games. Acesta este lansat in mai multe tari, insa functioneaza cu un numar redus de titluri.

Google Play Games este un serviciu ce faciliteaza accesul la jocurile Android pe PC-urile cu Windows. De asemenea, in luna septembrie a fost lansata varianta beta limitata. In acest fel, Google Play Games si-a deschis portile mai multor utilizatori.
 
Pana la acest moment, serviciul era disponibil pentru un numar limitat de utilizatori din Hong Kong, Coreea de Sud si Taiwan. In prezent, Google a extins serviciul, putand fi folosit in Statele Unite, Canada, Mexic, Brazilia, Indonezia, Filipine, Singapore si Malaezia.
 
De asemenea, in acest stadiu sunt active 85 de jocuri de Android prin intermediul serviciului pe PC-urile cu Windows. Printre atractiile momentului se afla: 1945 Air Force, Blade Idle, Cookie Run: Kingdom si Evony: The King’s Return.
 
Google Play Games ofera posibilitatea sincronizarii progresului, mai exact un joc inceput pe un telefon cu Android poate fi continuat pe un PC cu Windows.
 
Pe de alta parte, concurenta nu intarzie sa apara. Microsoft a semnat un contract de colaborare cu Amazon pentru a aduce pe Windows jocurile si aplicatiile de Android disponibile in magazinul de aplicatii detinut de marele retailer, Amazon.
 


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: googlegoogle play gamesamazonmicrosoft

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Google va oferi conectivitate prin satelit pentru mai multe dispozitive

de Bianca Tila
15 Apr 2024
Google vrea sa monteze modemuri care suporta conexiunile prin satelit pe mai multe dintre viitoarele sale dispozitive, inclusiv seria de...

Google va inchide One VPN

de Bianca Tila
12 Apr 2024
Google One VPN se va inchide, in ciuda faptului ca promitea un nivel suplimentar de securitate utilizatorilor platitori. Compania a anuntat ca va...

Google ia in calcul noi modalitati de a creste profitul

de Bianca Tila
04 Apr 2024
Google ia in calcul punerea functiilor de inteligenta artificiala din motorul sau de cautare in spatele unui paywall. Compania nu a lansat pana la...

Google plateste site-uri pentru a utiliza instrumentele bazate pe AI

de Bianca Tila
28 Feb 2024
Google a realizat parteneriate cu mai multi publisheri, pe care ii plateste pentru a utiliza un instrument de AI in vederea publicarii continutului...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]