Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

HBO Max a intampinat probleme

de Bianca Tila 22 Aug. 2022 861
HBO Max a intampinat probleme
3 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

HBO Max a intampinat probleme la premiera serialului House of the Dragon. Din cauza dificultatilor tehnice ale platformei de streaming, unii utilizatori nu au putut viziona primul episod difuzat duminica seara.

HBO Max este o platforma de streaming video, ce include serviciul de televiziune premium HBO al WarnerMedia si productii originale. De asemenea, HBO Max a fost lansat in Romania pe data de 8 martie 2022.
 
Noul serial din univerul Game of Thrones, House of the Dragon, a avut premiera dumina seara pe HBO Max. Din cauza numarului mare de accesari, unele aplicatii nu au functionat corespunzator, impiedicand astfel o parte din abonati sa urmareasca primul episod. 
 
Utilizatorii nemultumiti au luat calea retelelor sociale pentru a vedea daca si altii se confrunta cu aceleasi probleme si pentru a se plange. Astfel, multe mesaje de nemultumire au fost postate duminica pe Reddit, Twitter si alte site-uri.
 
Cele mai mari probleme au fost sesizate pe Fire TV, platforma folosita de Amazon pentru dispozitivele de streaming Fire Stick. Probleme mai mici au fost intampinate si pe celelalte platforme pe care sunt disponibile aplicatiile HBO Max.
 
Interesul pentru noul serial ce a determinat numarul mare de utilizatori combinat cu precaritatea aplicatiile HBO Max au reprezentat factorii ce au stat la baza problemelor de duminica seara. Aplicatiile platformei de streaming sunt recunoscute pentru anumitele probleme si bug-uri inca din momentul lansarii.
 
Pe de alta parte, compania a spus ca milioane de abonati au putut viziona duminica seara House of the Dragon si ca problemele tehnice au afectat doar un mic procent din utilizatori.
 


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: hbo maxhouse of the dragonprobleme tehnice

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]