Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

HBO Max opreste productiile

de Bianca Tila 05 Iul. 2022 874
HBO Max opreste productiile
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

HBO Max opreste productiile din mai multe tari europene pe baza veniturilor. Warner Bros Discovery a decis sa faca economii oprind productia de continut local din mai multe state membre, inclusiv tara noastra.

Abonatii serviciului de streaming au observat in ultimele zile ca mai multe filme si seriale locale au disparut de pe platforma. Acest fenomen nu a fost sesizat sau avertizat in vreun anunt oficial. 
 
HBO Max confirma faptul ca a decis incetarea productiei de continut local din Europa Centrala, Europa de Nord, Olanda si Turcia, conform declaratiilor date pentru Variety. Singurele tari de pe teritoriul Europei care au scapat sunt Franta si Spania.
 
Aceste schimbari de continut in zonele Europei fac parte din strategia companiei de a reduce cheltuielile cu trei miliarde de dolari, spun surse din cadrul companiei.
 
Pe langa incetarea productiei locale de filme si seriale, platforma americana a scos de la vizionare si continutul realizat pana la acest moment. 
 
In aceasta masura, este clara ideea ca perioada de glorie a serviciilor de streaming video se stinge. HBO Max nu este singura platforma care intampina probleme, Netflix continuand sa aiba probleme din primul trimestru al acestui an, cand a pierdut abonati pentru prima oara in 10 ani.
 

HBO Max

 
HBO Max este un serviciu de streaming video pe baza de abonamente. Acesta se bazeaza pe serviciul de televiziune premium HBO al Warner Media. 
 
Aceasta platforma pune la dispozitia abonatilor cinci profiluri prin care acestia pot viziona programa HBO, productii HBO Max originale, productii Warner Bros Pictures, productii DC Comics si o colectie aleasa special pentru copii Cartoon Network.
 
Acest serviciu a venit in Romania cu promisiunea ca va oferi o noua experienta de vizionare, aducand pentru prima data intr-un singur loc cele mai bune povesti de la mentiunile de mai sus. Precum concurenta, HBO Max da posibilitatea vizionarii pe diverse dispozitive: telefon, tableta, Android, Apple TV, Chromecast, Samsung TV, LG, Chrome OS, MacOS, Windows PC, PS5 si PS4.
 
Serviciul de streaming HBO Max a fost lansat in Statele Unite in mai 2020, iar doi ani mai tarziu a ajuns si in Romania. Pana la acest moment, in tara noastra platforma era cunoscuta sub numele de HBO GO.
 
Inlouirea logo-ului nu a fost singura, platforma a suferit schimbari la design si la selectia de filme si seriale.
 


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: hbo maxproductii locale oprite

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]