Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Iata de ce este nevoie sa accepti platile mobile

de Alexandra Popescu 15 Aug. 2014 4998
4.75 din 6 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Platile prin intermediul dispozitivelor mobile reprezinta un concept de tipul win-win pentru comercianti si clienti. Pentru comercianti, acceptarea platilor efectuate direct de pe smartphone sau tableta la plata mobila cu cardul, cum ar fi PayPal sau Square, le da acestora libertatea sa vanda oriunde, oricand.

 
De asemenea, ii ajuta sa impulsioneze cumpararea mai rapida, controleaza mai bine taxele de procesare a platii, eficientizeaza urmarirea vanzarilor si rapoartelor, iar lista beneficiilor poate continua. Cel mai mare avantaj este capacitatea de a satisface clientii mai repede.
 
Pentru clienti este o modalitate care le permite sa plateasca pentru produsele si serviciile de care sunt interesati intr-un mod mai simplu, mai personalizat. Ei pot semna pentru achizitii si pot oferi chiar tips direct de pe gadgetul portabil. 
 
Plata prin dispozitivele mobile ofera clientilor mai multe optiuni in timp mai scurt, consolideaza implicarea si creste sansele unei experiente pozitive a check-out-ului. 
 
Brent Reinhard, managerul general al Inkfrom Chase, sustine ca nu vei vrea sa pierzi acceptarea platilor mobile pentru ca procesul imbunatateste modul in care interactionezi cu clientii tai. Iar clientii fericiti se vor intoarce mereu, ceea ce inseamna profituri mai mari.
 
Potrivit acestuia, daca ai stabilit un magazin retail, daca poti sa indepartezi oamenii de experientele check-out-urilor traditionale, oferindu-le o experienta pe care acestia o au cu magazinul tau, si nu poti interactiona cu ei intr-un mod mai apropiat si personal, acceptarea platilor mobile iti va permite sa faci asta.
 
Acceptarea platilor cu ajutorul dispozitivelor mobile este un avantaj pentru orice intreprindere de dimensiuni mici si mijlocii, incluzand operatiunile bazate pe servicii.
 
Platile mobile ofera afacerilor, care in trecut apelau la numerarul traditional, posibilitatea de extindere. De exemplu, un numar tot mai mare de hairstylisti, furnizori de produse alimentare si fermieri care vand la piata au intrat in trend, ceea ce inseamna ca metoda functioneaza.
 
Metodele traditionale de plata pot fi extenuante la un moment dat. Plata prin intermediul mobilului ofera flexibilitate, eficienta si o lejeritate mult mai mare, ceea ce inseamna ca si clientii, dar si comerciantii vor fi mai fericiti. Incearca sa adopti o astfel de modalitate si vei evita stresul care implica banii cash. 
 
In Romania, aceasta metoda nu este inca una foarte des utilizata, dar la fel cum s-a intamplat cu cardurile, se va intampla si cu platile mobile.
 
Sursa: entrepreneur.com
 


Tags: afaceriantreprenoriplati mobileplata onlineplata dispozitiv mobilpaypalsquare

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.75 din 5 - 6 voturi.

Articole conexe

Afaceri online: cum sa incepi si sa cresti o afacere online de succes

de Bianca Tila
20 Feb 2024
Spiritul antreprenorial a inceput sa prinda la romani, avand in vedere ca tot mai multi tineri viseaza la o afacere. De cele mai multe ori, produsele...

Industria de jocuri video din Romania si-a dublat cifra de afaceri

de Bianca Tila
25 Oct 2022
Industria dezvoltatoare de jocuri video din Romania si-a dublat cifra de afaceri din ultimii cinci ani. Comparativ cu 2020, acum s-a inregistrat o...

Momentul potrivit? Eurostat anunta ca in Romania si Bulgaria afacerile online inca nu-si ating potentialul

de Florin Amariei
18 Sep 2020
S-ar putea sa fie momentul potrivit pentru afacerea ta! Eurostat anunta printr-o noua statistica ca in Romania si Bulgaria afacerile online inca...

5 Afaceri de succes care pot fi incepute pe internet

de Camelia Diaconu
12 Mar 2021
Internetul este una dintre solutiile de succes pentru a deschide o afacere profitabila. Datorita tehnologiei avansate, acum poti face investitii...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]