Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri din Suedia: Ceasuri realizate din arme de foc ilegale

de Florin Amariei 30 Iul. 2018 5664
4.25 din 6 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Lumea este in cautare de produse cat mai exclusiviste, insa la preturi acceptabile, iar o echipa de suedezi au gasit reteta perfecta pentru a deveni antreprenori. Ideile de afaceri nu pot fi lipsite de creativitate, chiar daca aici vorbim de un produs aparent banal: ceasul.

Sa vedem, asadar, ce au suedezii de la TRIWA pregatit pentru prospectii lor clienti. 
 
Suedezii de la TRIWA au facut un parteneriat cu Humanium Metal Initiative si au realizat un plan de afaceri pe care l-au publicat pe Kickstarter. Campania lor se incheie pe 3 august si aveau nevoie de 28.000 de dolari pentru ca proiectul sa prinda contur. In prezent sunt 1480 de oameni care au sustinut ideea lor si au strans in total 448.921 de dolari.
 
Ceasurile pe care acestia le construiesc sunt realizate dintr-un material cel putin interesant: arme de foc ilegale, distruse si topite pentru a forma un metal din care se vor realiza modelele TRIWA Hu34, Hu39, Hu39-DA si Hu39-LA.


 
Conform detaliilor publicate pe Kickstarter, dorinta lor este sa ajute la oprirea fenomenului de violenta armata prin construirea unui simbol care, in cele din urma, va ajuta si la reconstruirea societatilor marcate de conflictul armat. 
 
TRIWA produc ceasuri de peste 10 ani, insa parteneriatul cu Humanium Metal Initiative le-a adus faima internationala. Organizatia non-profit aduna armele de foc distruse, le topeste si le transforma in ceea ce ei numesc metal Humanium, al carui simbol este Hu. TRIWA cumpara acest nou metal si il transforma in ceasurile pe care acestia le vand la nivel mondial. Conform antreprenorilor, doar cumpararea produsului rezultat din topirea armelor de foc ilegale ajuta comunitatile afectate de catre violenta armata. In plus, acestia vor dona o parte din banii pe care ii vor primi pentru fiecare ceas cumparat comunitatilor de unde provin armele ilegale de foc.
 
Asadar, iata un model de business neconventional, dar care propune un produs cunoscut de toata lumea: ceasul. 
 
Parteneriatul TRIWA - Humanium Metal Initiative este dovada ca orice idee de afaceri ai avea, daca vei gandi o strategie buna de vanzare, vei reusi sa iti realizezi visul. 
 
Profita si tu de entuziasmul pe care il ai acum, realizeaza un plan de afaceri cu ajutorul ghidului nostru si porneste-ti propriul tau business online
 
Succes!
 
 


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: triwaceasuri triwahumanium

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.25 din 5 - 6 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]