Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri gandite pentru 2019

de Florin Amariei 11 Feb. 2019 8041
4.32 din 53 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Noul an nu a schimbat multe, insa in 2019 se vor confirma cateva anticipari pe care oamenii le-au avut sau pregatit pana acum. Asta inseamna ca te poti adapta la noutati cu usurinta si poti fi tu cel care va oferi un nou model de afacere care sa aiba succes.

Lumea se schimba in fiecare zi. Anul 2019 nu este ferit de viteza cu care ne schimbam obiceiurile si de modul in care ne adaptam noutatilor la care suntem expusi, asadar aceste idei de afaceri gandite pentru 2019 pot fi o varianta de inspiratie ideala.
 
1. Haine pentru munca
Chiar daca pana in momentul de fata in Romania acest curent nu a ajuns inca in plina desfasurare, pentru un antreprenor e important sa poata anticipa astfel de evolutii ale pietei si sa se pozitioneze tot timpul in fata nevoilor sau dorintelor consumatorilor. Asadar, e important sa stii ca hainele cu o destinatie specifica precum munca (de diverse tipuri) au cunoscut o crestere a interesului in mod neasteptat. Asadar, au aparut numeroase afaceri care ofera costume speciale pentru munca in corporatie, in constructii sau in domenii precum medicina. Bineinteles, nu va trebui niciodata sa le combini pe toate in acelasi loc. Clientii vor fi confuzi si, cel mai probabil, vor aprecia negativ capacitatea afacerii tale de a le oferi ceea ce isi doresc. Poti sa realizezi trei puncte de desfacere separate sau 3 shop-uri online prin care sa iti vinzi produsele. Magazine de haine exista in Romania si sunt multe, insa unele axate doar pentru a-ti oferi ceea ce e necesar pentru munca nu au fost inca realizate. 
 
Atentie! Trebuie sa te asiguri ca poti sa oferi consultanta necesara celor care sunt indecisi. E important sa iti multumesti potentialii clienti inca dinaintea momentului in care acestia plaseaza prima comanda. 
 
Solutiile pentru aprozionare sunt simple si multiple: de la depozitele uriase din UK pana la China si chiar haine produse in Romania, poti sa cumperi de oriunde si sa vinzi aici astfel incat sa faci un profit decent. 
 
Nu uita! Pentru o astfel de afacere prezenta pe social media este esentiala, iar daca alegeri o afacere online SEO trebuie sa fie o prioritate inca de la bun inceput. 
 
2. Haine pentru marimi mari
Nu devenim cu totii prea mari, insa multi dintre noi uita sa manance corect si sa faca miscarea corespunzatoare pentru a se mentine intr-o forma corespunzatoare. Din ce in ce mai multi oameni poarta marimi mari, asadar e o oportunitate imensa pentru a strange clienti fideli pe partea de haine care sa ii multumeasca. 
 
Cunoscandu-ti clientela, cel mai bine ar fi sa mergi pe varianta unui magazin online care sa ofere suficiente haine pentru toate gusturile. Va trebui, insa, sa eviti formulari de genul "Haine pentru grasi". Cei care nu sunt foarte atenti la greutatea lor nu vor cumpara produsele tale. Poti sa folosesti o sintagma precum "pentru forme pline" sau orice idee buna pe care o ai prin care sa eviti folosirea cuvintelor grasi, marimi mari sau alte lucruri care pot avea o conotatie negativa sau care pot fi percepute ca adresari necorespunzatoare.
 
O astfel de afacere va avea cu siguranta succes in centrele urbane mari din Romania, insa va fi nevoie de mult SEO si prezenta pe social media. 
 
3. Athleisure
In Romania inca nu e cunoscut acest termen la nivel larg, insa printre cei conectati la cultura vestica si cei care calatoresc "athleisure" este deja un stil de viata pe care il adopta cu bucurie. 
 
Culmea, pana in 2014 nimeni nu auzise de athleisure. Insa, pana in 2022 se estimeaza ca aceasta industrie fenomen va atinge o valoare de 215 miliarde de dolari. Athleisure se intelege cel mai usor prin adaptarea hainelor folosite atunci cand se face sport in alte medii precum scoala, munca samd. 
 
Un dezavantaj al acestui tip de afacere este ca se bazeaza mult in primii ani de la pornire pe relatia cu microinfluenceri si influenceri. Produsele tale vor trebui promovate de oameni care sunt incantati sa le aibe pentru ca tu sa le poti vinde celorlalti, mai ales ca e vorba de un nou curent pe care va trebui sa il introduci in Romania.
 
Daca vrei sa fii trendsetter cu afacerea ta, poti face asta. Iti va trebui, insa, un plan de afaceri bun cu care sa poti face ceea ce ti-ai propus fara sa ai parte de surprize. 
 
Noi iti dorim succes! 


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: idei de afaceri2019haineonline

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.32 din 5 - 53 voturi.

Articole conexe

Nu te poti conecta la Wi-Fi? Descopera solutii eficace pentru a fii din nou online!

de Idei de afaceri
13 Feb 2024
Ai fost vreodata in situatia in care iti doreai sa urmaresti de pe telefon ultimul episod din serialul preferat sau aveai nevoie sa raspunzi unui...

Magazin online in 7 pasi. Ce sa iei in calcul daca vrei sa incepi un business online

de Bianca Tila
05 Dec 2023
Orice afacere are nevoie de prezenta online, iar un site web bine realizat va aduce succesul afacerii imediat. Nu se putea mai usor sa-ti faci un...

Numarul atacurilor cibernetice asupra platformelor online poate fi de 5 ori mai mare, de Black Friday

de Bianca Tila
30 Oct 2023
In perioada "Black Friday", magazinele online inregistreaza un trafic de pana la cinci ori mai mare fata de restul anului. Riscul prabusirii...

Romania, in topul vanzarilor online din Europa

de Bianca Tila
29 Sep 2023
Romania ocupa locul al treilea intr-un clasament al vanzarilor online din Europa Centrala si de Est, cu un procent consolidat de 3,17% din PIB...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]