Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri in 2014, in Romania: 3 oportunitati cu potential

de Maria Nicutar 10 Ian. 2014 3870
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Potentialul de profitabilitate... Iata ce ne intereseaza cel mai mult in momentul in care evaluam o idee de afacere. Ne intereseaza sa stim ca se poate dezvolta si poate returna profiturile de care avem nevoie.

Haideti sa descoperim 3 idei de afaceri cu potential urias, idei de valorificat in Romania, in 2014:

1. Casa de cultura pentru profesionisti.
Cursuri in resurse umane, contabilitate, fiscalitate, expertiza TVA, juridic, legislatia muncii, salarizare si Revisal, limbi straine si SSM... V-am prezentat doar 10% din totalul materiilor pe care ne dorim sa le studiem, domenii in care sa ne specializam pentru a ne gasi locuri de munca, pentru a ne ajuta sa ne conducem afacerile si nu numai.

Capitalul de care aveti nevoie pentru a va deschide propria casa de cultura pentru profesionisti, cu o paleta cat mai larga de cursuri acreditate? Minim 100.000 de euro. Este un capital cu adevarat usturator de mare, insa eforturile vor fi rasplatite daca detineti si strategiile de marketing care sa va ajute sa consolidati o baza de clienti cat mai fideli.


2. Cursuri de gatit pentru viitori master chef-i. Da, sa recunoastem ca ne-am indragostit iremediabil de bucatarii care invart clatite in aer, de chef-ii care reusesc sa prepare o friptura perfecta, din miel si legume sautee. Si sa nu uitam de creme brule si somon in suc de rodie proaspat culeasa.

Lista de retete culinare care ne fascineaza este lunga. Din pacate, aceste mancaruri reprezinta fantezie pura pentru multi dintre noi. Nu si pentru cei care frecventeaza cele mai luxuriante restaurante din tara si de peste hotare. Ne intrebam si ce salariu fabulos are bucatarul chef? Hm... Probabil indeajuns cat sa isi cumpere cate un apartament de lux in fiecare an de munca.

Nu exageram si cu totii o stim. De aceea, din ce in ce mai multi romani si straini aplica pentru cursurile de bucatari, cofetari, brutari si nu numai! Capital minim pentru inceperea acestei afaceri? Minim 80.000 de euro pentru o afacere cu toate datele ecuatiei in regula, gata sa faca profit.


3. Cursuri de dezvoltare de aplicatii pe mobile. Aplicatiile pe mobile reprezinta centrul de interes pentru profesionistii programatori si cei specializati in dezvoltare de software-uri. Va recomandam sa oferiti tutoriale online sau offline pe aceasta tema, sa publicati carti de specialitate pe aceasta tema sau chiar sa organizati seminarii, webinarii si workshop-uri pe acest subiect fierbinte. Profiturile sunt sigure daca oferiti calitate si acreditare in domeniu.


Mult succes si spor la idei de afaceri!


sursa foto: www.freegreatpicture.com



Tags: idei de afaceriidei afaceriafaceriafaceri in 2014idei de afaceri in 2014

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri online: cum sa incepi si sa cresti o afacere online de succes

de Bianca Tila
20 Feb 2024
Spiritul antreprenorial a inceput sa prinda la romani, avand in vedere ca tot mai multi tineri viseaza la o afacere. De cele mai multe ori, produsele...

Industria de jocuri video din Romania si-a dublat cifra de afaceri

de Bianca Tila
25 Oct 2022
Industria dezvoltatoare de jocuri video din Romania si-a dublat cifra de afaceri din ultimii cinci ani. Comparativ cu 2020, acum s-a inregistrat o...

Momentul potrivit? Eurostat anunta ca in Romania si Bulgaria afacerile online inca nu-si ating potentialul

de Florin Amariei
18 Sep 2020
S-ar putea sa fie momentul potrivit pentru afacerea ta! Eurostat anunta printr-o noua statistica ca in Romania si Bulgaria afacerile online inca...

5 Afaceri de succes care pot fi incepute pe internet

de Camelia Diaconu
12 Mar 2021
Internetul este una dintre solutiile de succes pentru a deschide o afacere profitabila. Datorita tehnologiei avansate, acum poti face investitii...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]