Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri in timpul liber

de Camelia Diaconu 30 Dec. 2019 14881
4.32 din 49 voturi
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

De multe ori cautam un venit suplimentar care sa ne acopere nevoile financiare si nu stim ca avantajele sunt chiar la noi. Pe langa job-ul full time la care deja esti angajat, sunt o multime de alte modalitati prin care poti obtine venituri extra. Asadar, iata cum ai posibilitatea sa castigi mai multi bani, petrecand doar cateva ore pe saptamana, in timpul liber.

Bani pe care ii poti obtine oricand de acasa
 

Deschiderea unei afaceri de anvergura poate duce la investitii majore, iar daca inca nu esti pregatit din punct de vedere financiar pentru a le acoperi, atunci cu siguranta ti-ar prinde bine cateva idei de afaceri pe care sa le materializezi de acasa, in timpul liber. Le poti incepe oricand, fara sa fii nevoit sa investesti bani, doar timp, un laptop si o conexiune la internet deoarece intreaga activitate are legatura cu mediul online.
 
Scrie articole. Platforma de content, respectiv continut specializat s-a dezvoltat tot mai mult. Multe companii, dar si publicatii online au nevoie de persoane dedicate, cu o pregatire in domeniu, care sa fie dispusi pentru colaborari. Este o idee de afacere pe care o poti face oricand in timpul liber, mai ales ca nu iti ocupa mult timp. Veniturile suplimentare sunt calculate in functie de numarul de articole scrise. Daca esti pasionat de scris, atunci totul este cu mult mai usor. Poti avea acces la blog-uri sau reviste care isi desfasoara activitatea numai in mediul online. Este o idee pe termen lung, dar si o sursa financiara constanta deoarece mediul online nu inceteaza niciodata sa ne surprinda.
 
Social media. Marile companii si agentiile de publicitate au in permanenta nevoia de un om dedicat site-urilor de socializare. Asta inseamna postari directe pe paginile de social media, raspunsuri in timp util consumatorilor curiosi, dar si alte informatii care necesita in mod constant un update. Vei fi un administrator al paginilor de socializare, mai exact te vei ocupa de tot ce inseamna mediul online al companiei. Acest task nu poate sa iti consume decat cateva ore pe saptamana, insa poate sa iti aduca venituri substatiale.
 
Creeaza site-uri. Daca esti priceput si pasionat de tot ce inseamna grafica si design, atunci ar trebui sa incepi sa muncesti pentru tine. Sunt o multime de companii care cauta sa isi creeze un site pentru promovare, iar aceasta poate fi solutia unui mic business. Iti poti face propriul portofoliu de clienti, care sa te recomande mai departe, in cazul altor companii care au nevoie. Vei fi un specialist care se ocupa de formarea paginilor de prezentare a produselor sau a intregi companii si te vei ocupa si de intreaga mentenanta a site-ului. Poti castiga sute de euro lunar facand ce iti place, fara sa iti ocupe mult timp. 
 
In timp, pasiunea se poate transforma usor intr-o afacere, mai ales atunci cand ai acumulat cunostintele si abilitatile necesare. 


Tags: afaceri de acasatimp liberidei de afaceri acasa

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4.32 din 5 - 49 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]