Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Idei de afaceri pentru marketeri - Consultant de marketing online

de Victor Oancea 09 Aug. 2011 7061
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Aceste idei de afaceri sunt perfecte pentru cei care detin specializare in domeniul marketing-ului si o perioada indelungata de experienta care sa le ateste cunostintele si care sa ii ajute sa ia deciziile cele mai inspirate intr-un timp scurt si in perioade tensionate. Marketing-ul este elementul care tine o afacere in picioare, ii da o directie clara de mers si o ajuta sa isi indeplineasca necesarul de vanzari prin intermediul tehnicilor potrivite.

Marketerii sunt specialisti care nu pot lipsi din cadrul nici unei companii sau firme cat de mici si cu activitati cat de simple. Marketing-ul social este acum la moda si se cauta marketeri care sa implementeze strategii eficiente de marketing social pentru vanzari mari si pentru consolidarea reputatiei in mediul online.

Majoritatea companiilor au constientizat necesitatea de a se dezvolta in mediul online si au departamente speciale care se ocupa de marketing-ul online, de totalitatea strategiilor de marketing destinate afacerilor online.

Marketerii care doresc sa devina freelance-ri isi pot pune cunostintele in valoare prin portofolii solide si CV-uri care sa ii ateste ca profesionisti imbatabili. Numeroase companii si firme cauta marketeri pentru anumite proiecte separate si doresc sa plateasca profesionisti doar temporar, cat timp se adopta si se implementeaza anumite strategii de marketing.

Ideea este buna si avantajoasa si pentru companii si pentru marketeri, intrucat ofera costuri mai reduse pentru prima tabara si un program mai redus pentru cea de-a doua tabara. Mai mult, un marketer se poate ocupa de derularea de mai multe proiecte in acelasi timp si isi poate valorifica pregatirea in obtinerea de profituri mari.

Cei care doresc sa se afirme cu aceste idei de afaceri trebuie sa puna mare accent pe promovarea serviciilor pe care le ofera catre diversi detinatori de website-uri si care necesita servicii de marketing online. Oportunitatile sunt numeroase si proiectele variaza ca si complexitate si plata.

Cele mai cerute servicii de marketing vor fi cele de promovare prin intermediul retelelor de socializare, campanii de direct-mail, campanii de SEO, strategii de creare de link-uri, legaturi, marirea traficului pe website samd.




Tags: marketingidei de afacerimarketing onlineafaceri onlinemarketer

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri online: cum sa incepi si sa cresti o afacere online de succes

de Bianca Tila
20 Feb 2024
Spiritul antreprenorial a inceput sa prinda la romani, avand in vedere ca tot mai multi tineri viseaza la o afacere. De cele mai multe ori, produsele...

Afaceri online care chiar fac bani

de Florin Amariei
18 Sep 2019
Sa pornesti o afacere n-a fost niciodata mai usor, avand in vedere oportunitatile pe care ni le aduce chiar in confortul casei noastre internetul....

Idei de afaceri gandite pentru 2019

de Florin Amariei
11 Feb 2019
Noul an nu a schimbat multe, insa in 2019 se vor confirma cateva anticipari pe care oamenii le-au avut sau pregatit pana acum. Asta inseamna ca te...

7 idei de afaceri care pot fi pornite aproape gratuit

de Florin Amariei
18 Mai 2021
Ideile de afaceri sunt multe si aproximativ 99% dintre ele costa sume importante de bani pentru a fi pornite. Aici, insa, ne vom concentra pe acele...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]