Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Ideile de afaceri online pentru cunoscatorii adevarati

de Maria Nicutar 28 Dec. 2011 2619
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Ideile de afaceri online sunt deja idei preluate si imbunatatite, idei spre care multi s-au indreptat deja de ceva timp. Partea plina a paharului ne spune ca in continua sa dezvoltare, mediul online ne ofera sanse din ce in ce mai multe sa accedem si noi la un loc de frunte in randul antreprenorilor care se dezvolta in acest sector profitabil.

Haideti sa verificam si noi, pe scurt, 3 idei de afaceri online care vi s-a putea potrivi, 3 idei care i-au imbogatit pe altii in 2011 si o pot face si in 2012:

1. Masuri anti-hacking - idei de afaceri online rezervate specialistilor, idei de afaceri profitabile in 2011 si in 2012. Peste tot suntem bombardati de stiri care anunta diverse atacuri ale hackerilor asupra unor baze de date importante, asupra unor retele de interes mare.

Care ar fi pretul pe care il platesc companiile si organizatiile care nu beneficiaza de suport sigur anti-hacking? Pretul platit este mare si tot mare va fi si cel pe care ar fi dispusi sa il plateasca pentru cei care le pot asigura retelele, bazele de date, website-urile samd. Si acestea sunt idei de afaceri online profitabile, insa sunt rezervate celor care isi cunosc cu adevarat sectorul de expertiza.

2. Securitate in social media - idei de afaceri online rezervate specialistilor, idei de afaceri profitabile in 2011 si in 2012. Ati auzit si dvs de numeroase atacuri petrecute pe retelele de socializare? De fiecare data cand un astfel de eveniment are loc numerosi utilizatori incep sa isi stranga bagajul si sa se mute pe alte retele, acolo unde vor avea mai multe sanse de a nu le fi spart contul si unde isi vor pastra intimitatea datelor lor.

Cei care se indreapta catre aceste idei de afaceri online trebuie sa fie tot cunoscatori adevarati, profesionisti care pot asigura aplicatii prin care pot pastra securitatea retelelor de socializare.

3. Agentie de PR - idei de afaceri online rezervate specialistilor, idei de afaceri profitabile in 2011 si in 2012. PR-ul a devenit si el o unealta des folosita si destinata oricarei companii, asociatii, organizatii samd. PR-ul aduce in-house beneficii majore, beneficii pentru care se vor plati sume mari de bani, sume aflate in directa proportionalitate cu calitatea imaginii pe care clientii o vor avea asigurata.

Relationistii sunt profesionisti scoliti si care necesita experienta solida de munca, experienta care sa dea un sentiment de siguranta pentru clientii care le necesita serviciile. Si acestea sunt idei de afaceri online cu numeroase oportunitati de dezvoltare in 2012.


Tags: idei de afaceri onlineidei de afaceri profitabileidei afaceriidei de afaceriprsocial mediaafaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

OpenAI prezinta un nou model lingvistic. Sora promite creatii video

de Bianca Tila
16 Feb 2024
OpenAI lucreaza la un nou model lingvistic care poate genera clipuri video pe baza comenzilor scrise. Noul model lingvistic text-to-video se...

Google Maps primeste suportul inteligentei artificiale generative

de Bianca Tila
12 Feb 2024
Google anunta ca va aduce inteligenta artificiala in Google Maps. Astfel, utilizatorii vor putea apela la aceasta pentru a descoperi locatii noi....

Google: Bard ar putea trece printr-o schimbare de nume

de Bianca Tila
07 Feb 2024
Bard, chatbot-ul prin care Google incearca sa concureze cu ChatGPT, ar urma sa treaca printr-o schimbare de nume. Google este in punctul de a...

Numarul atacurilor cibernetice asupra platformelor online poate fi de 5 ori mai mare, de Black Friday

de Bianca Tila
30 Oct 2023
In perioada "Black Friday", magazinele online inregistreaza un trafic de pana la cinci ori mai mare fata de restul anului. Riscul prabusirii...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]