Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Lista de control pentru vanzari mai mari in online!

de Matei Antonescu 04 Apr. 2013 3255
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Cu totii stim regulile de aur pentru cresterea nivelului de vanzari in online. Ce este dramatic este ca nu prea le respectam, noi cei care le cunoastem. Cei care inca nu cunosc stalpii de aur pe care se sprijina arta de a face bani in online, sunt si ei prinsi la mijloc, intr-o lupta din care putini vor scapa.

Iata si regulile de aur pe care sa le respectati pentru un nivel cat mai inalt de vanzari in online:

1. Website-ul trebuie sa arate impecabil.
Nimeni nu cumpara dintr-un magazin murdar, in care marfa este aruncata la nimereala pe rafturi, intr-o combinatie de zile mari. Vinzi sosete si carlige de rufe, alaturi de fructe mai putin proaspete si carne de mici si atunci chiar nu te poti astepta la o rata ridicata de retinere a clientilor care iti calca pragul.

Ei bine, la fel se intampla si in mediul online. Vrem incasari mari, insa magazinele noastre online nu sunt complet functionale. Potentialii clienti nu ajung la stadiul de clienti activi pentru ca au de urmat prea multi pasi pana la finalizarea unei comenzi, pentru ca nu aveti toate detaliile trecute in formularele de comanda, pentru numeroase motive ...

Asigurati-va ca magazinele online arata si functioneza impecabil.

2. Mizati pe consolidarea unei liste mari de utilizatori si pe email marketing. Ne intereseaza sa detinem baze mari de clienti ca sa avem cui sa prezentam ofertele si promotiile pe care le organizam in mod constant. Mizati pe atragerea de abonati si pe retinerea lor.

3. Mizam pe Facebook si blogging intr-o masura cat mai mare. Da, rezultatele nu sunt intotdeauna uriase, insa trebuie sa tinem cont de anvergura ratei de conversie. Asa ca daca ati investit sume mici de bani si resurse reduse de timp si energie pentru sustinerea unei pagini de Facebook sau pentru popularizarea unui blog, atunci trebuie sa luati in calcul acest aspect cand priviti catre rezultatele obtinute.

Mai mult, nu neglijati faptul ca aceste doua medii reprezinta unele dintre cele mai promitatoare unelte de promovare pentru 2013 si nu numai.

4. Reputatia face totul. Daca potentialii vostri clienti vor deveni vreodata clienti activi si deci platitori, asta se va intampla doar pentru faptul ca au incredere in brandul pe care voi l-ati consolidat. Si increderea reprezinta un aspect destul de curios, imbinat prin alinierea unor elemente precum:

- calitatea designului prezentei online;
- calitatea descrierilor produselor pe care le aveti in stoc;
- calitatea si cantitatea testimonialelor;
- existenta unei retele de linkuri ideale: Facebook, bloguri, forum-uri atasate! Cu cat exista mai multi outsideri care sa se asocieze cu voi, cu atat mai bine, insa daca sunt outsideri de calitate! Asociati-va numele doar cu branduri de calitate si cu reputatie solida, serioasa.
- existenta unei politici de preturi corect impuse.

Iata doar cateva dintre aspectele pe care sa mizati pentru ca nivelul de incredere din partea potentialilor clienti sa fie mereu mare.

Mult succes si afaceri profitabile!

sursa foto: www.sxc.hu


Tags: afaceri profitabileafaceriidei de afaceriidei afaceriidei de afaceri profitabile

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri online: cum sa incepi si sa cresti o afacere online de succes

de Bianca Tila
20 Feb 2024
Spiritul antreprenorial a inceput sa prinda la romani, avand in vedere ca tot mai multi tineri viseaza la o afacere. De cele mai multe ori, produsele...

Industria de jocuri video din Romania si-a dublat cifra de afaceri

de Bianca Tila
25 Oct 2022
Industria dezvoltatoare de jocuri video din Romania si-a dublat cifra de afaceri din ultimii cinci ani. Comparativ cu 2020, acum s-a inregistrat o...

Momentul potrivit? Eurostat anunta ca in Romania si Bulgaria afacerile online inca nu-si ating potentialul

de Florin Amariei
18 Sep 2020
S-ar putea sa fie momentul potrivit pentru afacerea ta! Eurostat anunta printr-o noua statistica ca in Romania si Bulgaria afacerile online inca...

5 Afaceri de succes care pot fi incepute pe internet

de Camelia Diaconu
12 Mar 2021
Internetul este una dintre solutiile de succes pentru a deschide o afacere profitabila. Datorita tehnologiei avansate, acum poti face investitii...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]