Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Meta face schimbari. Facebook imparte newsfeed-ul in doua

de Bianca Tila 22 Iul. 2022 1076
Meta face schimbari. Facebook imparte newsfeed-ul in doua
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Facebook se va concentra, din nou, la continutul viral in defavoarea postarilor de la prieteni. Algoritmul aplicatiei detinute de Meta face schimbari, obiectivul fiind acela de a primi o sectiune noua, dedicata continutului cronologic.

Facebook are in plan implementarea a doua schimbari majore. Incepand de vineri si continuand pe parcursul urmatoarei saptamani, Meta vrea sa creasca interesul si timpul petrecut in retea de utilizatorii sai.
 
Meta a stabilit ca pentru a face aceste lucruri posibile, algoritmul trebuie sa sufere niste schimbari, din nou. Avand in vedere ca in urma cu cativa ani erau retrogradate stirile si promovate postarile de prieteni pentru ca Facebook nu reusea sa gestioneze informatiile false, in prezent a venit randul postarilor de la prieteni sa fie retrogradate.
 
In acest sens, algoritmul utilizat pentu rankarea postarilor va pune mai putin accent pe postarile create de prieteni si mai mult pe continutul viral, indiferent daca acesta provine de la persoane sau entitati pe care utilizatorul nu le urmareste.
 
De asemenea, Facebook va inaugura si o noua sectiune, numita Feeds. Aici se va regasi continutul postat de prieteni, grupuri si pagini. Sectiunea va cuprinde mai multe tab-uri, inclusiv pentru lista Favorites, unde utilizatorul poate adauga persoanele si grupurile favorite.
 
Continutul recomandat din afara "bulei" nu va aparea in sectiunea Feeds. Utilizatorii vor putea intra pentru a vedea ce au postat prietenii, in cazul in care postarile acestora, din cauza schimbarilor de algoritm, nu vor mai aparea in sectiunea principala.
 

Facebook

 
Facebook este cea mai mare retea sociala creata de Mark Zuckerberg in anul 2004. Acest serviciu oferit a avut drept scop posibilitatea de a contacta persoanele apropiate.. 
 
In prezent, Facebook este cea mai raspandita aplicatie din lume. Utilizatorii pot folosi aplicatia de oriunde s-ar afla, avand o conexiune la Internet. 
 
Initial, Facebook a inceput ca o retea sociala cu circuit inchis pentru studentii universitatii Harvard, SUA. Ulterior, aplicatia a cunoscut succesul, prin incorporarea altor universitati americane. 
 
In medie, un utilizator al acestei aplicatii petrece aproximativ 40 de minute in fiecare zi. De asemenea, un alt lucru interesant despre inceputurile companiei este ca butonul de "like" trebuia sa se numeasca "awesome".
 
Pe plan financiar, aplicatia risca sa piarda pana la 25.000 de dolari pentru fiecare minut in care nu functioneaza. 


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: facebookmetaalgoritm nou

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Noi lansari Meta. Chatbotii vor fi disponibili in platformele sociale ale companiei

de Bianca Tila
25 Sep 2023
Meta urmeaza sa lanseze o serie de chatboti in cursul acestei saptamani. Dupa mai multe luni de testare interna, chatbotii vor fi disponibili...

Meta lanseaza un abonament pentru castile de VR

de Bianca Tila
27 Iun 2023
Meta anunta primul abonament lunar pentru castile de VR. Abonamentul le va aduce utilizatorilor continut nou in fiecare luna. Primul abonament...

Meta Platforms blocheaza angajarile

de Bianca Tila
30 Sep 2022
Compania-mama Facebook va bloca angajarile si va continua restructurarea din cauza situatiei macroeconomice incerte, potrivit News.ro. Companiile...

Meta continua sa inchida produse

de Bianca Tila
02 Sep 2022
Neighborhoods este o functie din cadrul Facebook de comunicare si socializare pentru vecini. Meta planuieste s-o inchida in curand, informeraza...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]