Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Meta Platforms blocheaza angajarile

de Bianca Tila 30 Sep. 2022 925
Meta Platforms blocheaza angajarile
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Compania-mama Facebook va bloca angajarile si va continua restructurarea din cauza situatiei macroeconomice incerte, potrivit News.ro.

Companiile de tehnologie au fost fortate sa reduca numaul de angajati in ultimele luni. In acest sens, promotorii vor sa reduca cheltuielile pentru a se pregati de o recesiune asteptata. 
 
"Speram ca economia se va fi stabilizat mai clar pana acum, dar din ceea ce vedem inca nu pare sa fie asa, asa ca vrem sa planificam oarecum conservator", le-a spus Zuckerberg angajatilor, in timpul unei sesiuni saptamanale de intrebari si raspunsuri.
 
De asemenea, compania de social-media a redus planurile de a angaja ingineri cu cel putin 30% in anul curent, a relatat Reuters in luna iunie.
 
Zuckerberg a daugat si faptul ca Meta va reduce bugetele pentru majoritatea echipelor. Astfel, echipele individuale vor trerbui sa rezvolze gestionarea modificarilor aduse numarului de angajati.
 
Meta nu a oferit raspunsuri imediat. Compania a confirmat blocarea angajarilor in termeni largi, in luna mai, insa cifrele exacte nu au fost publicate anterior.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: meta platformsmetafacebookangajari

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Noi lansari Meta. Chatbotii vor fi disponibili in platformele sociale ale companiei

de Bianca Tila
25 Sep 2023
Meta urmeaza sa lanseze o serie de chatboti in cursul acestei saptamani. Dupa mai multe luni de testare interna, chatbotii vor fi disponibili...

Meta lanseaza un abonament pentru castile de VR

de Bianca Tila
27 Iun 2023
Meta anunta primul abonament lunar pentru castile de VR. Abonamentul le va aduce utilizatorilor continut nou in fiecare luna. Primul abonament...

Meta continua sa inchida produse

de Bianca Tila
02 Sep 2022
Neighborhoods este o functie din cadrul Facebook de comunicare si socializare pentru vecini. Meta planuieste s-o inchida in curand, informeraza...

Meta face schimbari. Facebook imparte newsfeed-ul in doua

de Bianca Tila
22 Iul 2022
Facebook se va concentra, din nou, la continutul viral in defavoarea postarilor de la prieteni. Algoritmul aplicatiei detinute de Meta face...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]