Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Microsoft colaboreaza cu Netflix

de Bianca Tila 14 Iul. 2022 824
Microsoft colaboreaza cu Netflix
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Planul Netflix de a introduce un nou abonament mai ieftin cu reclame se va finaliza. Reclamele vor fi gestionate si vandute de Microsoft.

In viitorul plan cu un abonamet mai accesibil, Google si Comcast erau principalii candidati pentru a se ocupa de reclamele difuzate pe Netflix, scria in urma cu doua saptamani The Wall Street Journal.
 
In prezent, Netflix a facut marele anunt. Microsoft se va ocupa de tot ce tine de implementarea, gestionarea si vanzarea reclamelor. Astfel, anuntul oficial demonteaza informatia vehiculata de publicatia americana.
 
Aceasta colaborare reprezinta un pas important pentru cele doua companii. In ceea ce priveste canalul de streaming video, acesta este la un pas de indeplinirea planului cu reclame, care ar putea aduce redresarea companiei sau destramarea planurilor premium, in cazul in care utilizatorii vor alege sa renunte la abonamentele mai scumpe in favoarea versiunii cu reclame.
 
De asemenea, si pentru Microsoft este o provocare. Compania reuseste prin aceasta miscare sa capteze o audienta de 221 de milioane de abonati si datele acestora. Microsoft a reusit anul trecut sa obtina din reclame venituri de aproximativ 10 miliarde de dolari.
 
Netflix se confrunta in prezent cu o noua amenintare, introducerea Disney+ in mai multe tari. Noul canal de streaming lucreaza cu Trade Desk pentru o versiune originala cu reclame. Aceasta intorsatura de situatia ar putea cauza comaniei americane, Netflix.
 
In planurile celor doua platforme de streaming, Google care domina piata reclamelor alaturi de Facebook nu a fost preferati pentru colaborari.
 

Microsoft

 
Microsoft este o companie americana, producatoare de software. Compania a fost fondata in 1975 si si-a inceput activitatea dezvoltand si vanzand interpreterul BASIC pentru calculatorul Altair 8800.
 
Fondatorii acestei companii sunt Bill Gates si Paul Allen, care in urma cu trei ani de la fondare Microsoft, infiintasera impreuna o alta firma care nu s-a bucurat de recunoastere.
 
Microsoft domina piata cu pachetul de software birotic Microsoft Office. In ultimii ani, aceasta companie a activat si in industria jocurilor video, dar si in domeniul seviciilor digitale.
 
Compania este considerata una dintre cele mai mari companii de tehnologia informatiei din SUA, alaturi de Amazon, Google, Apple si Meta.
 

Netflix

 
Netflix este o companie americana ce se ocupa cu vanzarea de abonamente de streaming video. In acest an, compania a cunoscut un declin prin numarul mare de abonati care au ales sa renunte definitiv la platforma.
 
In prezent, compania a ajuns sa concedieze un numar semnificativ de angajati in speranta de a se salva. Aceasta noua tactica de a introduce un abonament accesibil cu reclame trage speranta ca utilizatorii vechi vor reveni, iar cei care considerau Netflix scump pana la acest moment sa aleaga varianta mai ieftina.
 


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: netflixmicrosoftreclame netflix

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Netflix continua sa castige noi abonati

de Bianca Tila
24 Aug 2023
Netflix a continuat sa atraga noi utilizatori in SUA dupa ce a eliminat partajarea parolelor cu familia si prietenii. Aproximativ 2,6 milioane de...

Netflix lanseza o aplicatie pentru controlarea jocurilor de TV

de Bianca Tila
09 Aug 2023
Netflix pregateste lanseaza propriilor jocuri pe TV prin anuntarea noii aplicatii ce poate fi folosita drept controller. In prezent, compania nu...

Netflix cu reclame a ajuns la 5 milioane de utilizatori activi pe luna

de Bianca Tila
18 Mai 2023
Versiunea cu reclame a platformei de video streaming Netflix a ajuns la aproximativ 5 milioane de utilizatori activi pe luna, potrivit companiei...

Netflix isi continua planurile. Restrange partajarea parolelor

de Bianca Tila
09 Feb 2023
Serviciul de streaming a prezentat planuri de a restrange partajarea parolelor pentru conturile utilizatorilor sai. De asemenea, Netflix a adaugat la...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]