Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Micul magazin online

de Andrioae Ruxandra 15 Mai. 2014 2898
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca esti in cautarea unei cai simple de a incepe o afacere mica si nu ai foarte multi bani, ia in calcul deschiderea unui magazin online. Poti incepe sa vinzi produse printr-un numar de sisteme diferite si platforme si majoritatea iti permit sa incepi munca imediat ce te-ai inregistrat. Frumusetea operarii intr-un magazin online este ca poti vinde orice fara sa ai nevoie de un inventar, plata chiriei, utilitati, angajarea personalului sau publicitate in comunitate. Este simplu si foarte flexibil si avantajos.

Site-uri precum Amazon.com si eBay pana la alte sute de afaceri mici iti permit sa alegi dintr-un numar virtual nelimitat de produse scoase la vanzare si cateva dintre acestea le vei putea vinde. Platesti comision pentru fiecare vanzare si ratele variaza de la companie la companie si unele dintre ele aloca plata asociatiei. Partea buna in legatura cu platformele este ca nu ai de-a face cu transporturile sau procesarea. Esti intermediarul care promoveaza aceste produse si cand un client va cumpara, vei primi bani.
 
Partea proasta la depozitele online este ca ai nevoie sa faci mult marketing, fie pe calea social media, SEO sau ambele. Serviciile de calitate te vor invata cum sa iti optimizezi site-ul, blogul sau pagina de Facebook, astfel incat sa ai la indemana motoarele de cautare.
Ai acces la multe tutoriale care te vor ajuta sa intelegi cum sa iti alegi nisele si sa le conectezi la produsele de care au nevoie.
 
Dupa ce incepi sa vinzi si lista clientilor creste, vei fi capabil, de asemenea, sa te conectezi la afacerile lor. Dupa ce induri invatatul si iti construiesti partea de marketing, castigarea banilor va fi simpla, dar este nevoie de timp pentru ca acest tip de afacere sa creasca.
 
Poti, de asemenea, sa te afiliezi la marketing si la advertising. Daca iti place sa scrii pe bloguri, poti castiga bani prin acceptarea reclamelor. Vei castiga un comision din fiecare click sau cand unul dintre vizitatorii tai chiar cumpara ceva, depinde si de conditiile intelegerii pe care o faci atunci cand iti alegi un advertiser particular.
 
Poti alege o singura companie sau poti folosi un serviciu care marketeaza sute de produse din companii diferite. Este usor, gratis si ceva in plus care iti mai aduce un venit din background. Daca blogul tau este interesat, de actualitate si are un trafic destul de bun, poti face multi bani de-a lungul timpului.
 
Acestea sunt doar cateva exemple de a-ti deschide un magazin online si de a face bani, iar o investitie mai mare poate aduce castiguri substantiale.
 
Exploreaza posibilitatile variate de azi si vezi cat de usor este sa incepi. O sa-ti ia timp sa iti dezvolti magazinul, dar daca iti doresti asta si sa-ti extinzi afacerea online, poti sa atragi usor din ce in ce mai multi clienti.
 
Sursa: income.com
 


Tags: afacerimagazin onlineafaceri miciidei de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Magazin online in 7 pasi. Ce sa iei in calcul daca vrei sa incepi un business online

de Bianca Tila
05 Dec 2023
Orice afacere are nevoie de prezenta online, iar un site web bine realizat va aduce succesul afacerii imediat. Nu se putea mai usor sa-ti faci un...

Afaceri online: cum sa incepi si sa cresti o afacere online de succes

de Bianca Tila
20 Feb 2024
Spiritul antreprenorial a inceput sa prinda la romani, avand in vedere ca tot mai multi tineri viseaza la o afacere. De cele mai multe ori, produsele...

Industria de jocuri video din Romania si-a dublat cifra de afaceri

de Bianca Tila
25 Oct 2022
Industria dezvoltatoare de jocuri video din Romania si-a dublat cifra de afaceri din ultimii cinci ani. Comparativ cu 2020, acum s-a inregistrat o...

10 avantaje ale unui magazin online fata de unul fizic

de Idei de afaceri
01 Iun 2022
Magazinele online au cucerit piata in Romania si din ce in ce mai multi antreprenori aleg sa-si desfasoare afacerile pe Internet. Inainte de a te...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]