Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Netflix a pierdut un milion de abonati

de Bianca Tila 20 Iul. 2022 874
Netflix a pierdut un milion de abonati
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Platforma de streaming video, Netflix, continua sa piarda abonati si in al doilea trimestru al acestui an. Totusi, pierderea a fost la mai putin de jumatate decat se astepta, informeaza news.ro.

In ceea ce priveste versiunea abonamentului cu reclame, acesta se va lansa anul viitor. De asemenea, va include mai putin continut.
 
Compania a pierdut 970.000 de abonati in al doilea trimestru al anului curent. Fata de primul trimestru, acum a pierdut de aproape cinci ori mai mult. Totusi, estimarile facute anterior erau mult mai ingrijoratoare, reusind sa piarda la mai putin de jumatate decat se astepta.
 
Compania declara in urma cu trei luni ca se asteapta la o pierdere de doua milioane de abonati. 
 
In prezent, Netflix are 220,67 de milioane de abonati. In trimestrul viitor se estimeaza ca ar putea castiga un milion de abonati, conform datelor companiei.
 
Compania a avut venituri de 7,97 miliarde de dolari, inregistrandu-se putin sub estimarile de 8,04 miliarde de dolari. De la an la an, companie creste cu 8,6%.
 
Compania si-a anuntat actionarii ca planurile de lansare a versiunii cu reclame au fost amanate pentru inceputul anului viitor. Prima oara va fi lansata in regiunile in care sumele investite in reclame sunt mai mari.
 
Seful Netflix spune ca exista negocieri cu studiourile pentru drepturile de difuzare. La momentul lansarii versiunii cu reclame, noul abonament va avea mai putin continut decat versiunea actuala. 
 
Dupa anunt, actiunile companiei au crescut cu peste 7%.
 

Netflix

 
Netflix este o companie americana cu venituri primare bazate pe abonamente de streaming video. Acest serviciu ofera o larga biblioteca de filme pe toate gusturile.
 
Aceasta companie a inregistrat un record de vizionari, atunci cand au fost vizionate 350 de milioane de ore intr-o zi. Oameni din intreaga lume au foslosit platforma pentru a urmari serialul sau filmul preferat.
 
Fondatorii companiei, Reed Hastings si Marc Randolph, au inceput activitatea cu comercializarea DVD-urilor. Insa, la scurt timp s-au reorientat si au investit in mass-media streaming.
 
In prezent, Netflix are propriile productii. Compania a intrat in lumea cinematografiei in 2012, debutand cu serialul House of Cards.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: netflixpierdere abonatistreaming video

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Netflix continua sa castige noi abonati

de Bianca Tila
24 Aug 2023
Netflix a continuat sa atraga noi utilizatori in SUA dupa ce a eliminat partajarea parolelor cu familia si prietenii. Aproximativ 2,6 milioane de...

Netflix lanseza o aplicatie pentru controlarea jocurilor de TV

de Bianca Tila
09 Aug 2023
Netflix pregateste lanseaza propriilor jocuri pe TV prin anuntarea noii aplicatii ce poate fi folosita drept controller. In prezent, compania nu...

Netflix cu reclame a ajuns la 5 milioane de utilizatori activi pe luna

de Bianca Tila
18 Mai 2023
Versiunea cu reclame a platformei de video streaming Netflix a ajuns la aproximativ 5 milioane de utilizatori activi pe luna, potrivit companiei...

Netflix isi continua planurile. Restrange partajarea parolelor

de Bianca Tila
09 Feb 2023
Serviciul de streaming a prezentat planuri de a restrange partajarea parolelor pentru conturile utilizatorilor sai. De asemenea, Netflix a adaugat la...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]