Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Netflix: Numarul de abonati mai mic a dus la scaderea actiunilor

de Ideideafaceri.ro 19 Iul. 2019 3703
5 din 3 voturi
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Actiunile Netflix au cunoscut o scadere neasteptat de mare, intrucat numarul de abonati a fost mai mic.

Declinul titlurilor a fost provocat de ingrijorarea investitorilor legata de evolutia numarului de abonati, inainte de mult-asteptata lansare de catre Walt Disney a unui serviciu concurent, in acest an.
 
Netflix si-a marit de patru ori valoarea incepand din 2015, la 321 de dolari pe actiune, nivel care este insa cu 100 de dolari sub un maxim atins anul trecut.
 
Perioada aprilie-iunie tinde sa fie slaba pentru Netflix in Statele Unite, unde vremea mai calda si zilele mai lungi ii fac pe oameni sa petreaca mai mult timp in aer liber si mai putin in fata unui ecran.
 
Firma de brokeraj Brokers Cowen a calculat ca Netfilix a ratat estimarile privind numarul de abonati din trimestrul al doilea de trei ori in ultimii patru ani.
 
In acest an, compania a efectuat o serie de majorari agresive de preturi, iar declinul numarului de abonati in Statele Unite a fost primul din ultimii opt ani.
 
”Au marit preturile din SUA in medie cu 2 dolari pe luna, iar majoritatea abonatilor au aflat despre acest lucru in trimestrul al doilea”, a spus Michael Pachter, analist la Wedbush Securities.
 
Un numar de zece case de brokeraj au redus pretul tinta al actiunilor Netflix, pentru a reflecta declinul de joi al actiunilor, dar nu au redus ratingul titlurilor, recomandand cumpararea acestora.
 
In timp ce concurenta se va intensifica odata cu lansarea unor servicii noi, Apple TV si Disney+, mai multi analisti au spus ca prezenta globala a Netflix ii va oferi un avantaj.
 
Netflix a atras 2,83 de milioane de abonati intenationali platitori, comparativ cu asteptarile analistilor de 4,8 milioane, dar are in prezent 151,6 milioane de abonati la nivel mondial, cu mult peste numarul abonatilor Amazon Prime si HBO.


Tags: netflixabonatiactiuni

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 3 voturi.

Articole conexe

Netflix continua sa castige noi abonati

de Bianca Tila
24 Aug 2023
Netflix a continuat sa atraga noi utilizatori in SUA dupa ce a eliminat partajarea parolelor cu familia si prietenii. Aproximativ 2,6 milioane de...

Netflix lanseza o aplicatie pentru controlarea jocurilor de TV

de Bianca Tila
09 Aug 2023
Netflix pregateste lanseaza propriilor jocuri pe TV prin anuntarea noii aplicatii ce poate fi folosita drept controller. In prezent, compania nu...

Netflix cu reclame a ajuns la 5 milioane de utilizatori activi pe luna

de Bianca Tila
18 Mai 2023
Versiunea cu reclame a platformei de video streaming Netflix a ajuns la aproximativ 5 milioane de utilizatori activi pe luna, potrivit companiei...

Netflix isi continua planurile. Restrange partajarea parolelor

de Bianca Tila
09 Feb 2023
Serviciul de streaming a prezentat planuri de a restrange partajarea parolelor pentru conturile utilizatorilor sai. De asemenea, Netflix a adaugat la...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]