Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Netflix vrea sa lanseze primul joc premium

de Bianca Tila 24 Nov. 2022 753
Netflix vrea sa lanseze primul joc premium
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Noul studio de jocuri din cadrul Netflix planuieste sa faca primul joc premium al companiei. In acest sens, Neflix a postat mai multe anunturi de angajare.

Posturile pe care Netflix le-a anuntat implica dezvoltarea jocurilor AAA. De asemenea, anunturile facute ofera pentru prima oara informatii despre planurile companiei.
 
Compania americana are de gand sa angajeze un director pentru dezvoltarea unui "nou joc AAA". Acest tip de joc se refera la jocurile importante, cu buget mare si dezvoltate, de obicei, de marile studiouri.
 
Cu toate acestea, inca exista destul de multe neclaritati in ceea ce priveste planurile companiei asupra jocurilor. Potrivit experientei cerute in cadrul anuntului, Netflix vrea un shooter la prima sau a treia persoana care evolueaza in timp.
 
In ceea ce priveste anuntul facut, candidatii trebuie sa aiba cunostiinte despre Unreal Engine, lucru care sta la baza viitorului joc. De asemenea, persoanele care aplica trebuie sa aiba capacitatea de a se descurca atat singuri cat si in echipa.
 
De asemenea, in cadrul anuntului se specifica faptul ca viitorul director nu va fi constrans in dezvoltarea jocului de limitari cu privire la proiectarea sau monetizarea acestuia.
 
Acest lucru subliniaza faptul ca viitoarele jocuri AAA ar putea fi oferite gratuit abonatilor, precum jocurile casual disponibile in prezent.
 
Netflix a mai lansat o alta oferta pentru un inginer software principal. Acesta va contribui activ la dezvoltarea unui RPG la pesoana a treia.
 
Dezvoltarea viitoarelor jocuri va avea loc in noul studio al companiei, din Helsinki. Netflix incearca sa aduca mai multi oameni cu experienta, precum Marko Lastikka, care a lucrat pentru Zynga si va conduce noul studio.
 


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: netflixjocuri videojoc aaastudio de jocuri videostudio netflixnetflix jocuri videojoc premium

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Netflix continua sa castige noi abonati

de Bianca Tila
24 Aug 2023
Netflix a continuat sa atraga noi utilizatori in SUA dupa ce a eliminat partajarea parolelor cu familia si prietenii. Aproximativ 2,6 milioane de...

Netflix lanseza o aplicatie pentru controlarea jocurilor de TV

de Bianca Tila
09 Aug 2023
Netflix pregateste lanseaza propriilor jocuri pe TV prin anuntarea noii aplicatii ce poate fi folosita drept controller. In prezent, compania nu...

Netflix cu reclame a ajuns la 5 milioane de utilizatori activi pe luna

de Bianca Tila
18 Mai 2023
Versiunea cu reclame a platformei de video streaming Netflix a ajuns la aproximativ 5 milioane de utilizatori activi pe luna, potrivit companiei...

Netflix isi continua planurile. Restrange partajarea parolelor

de Bianca Tila
09 Feb 2023
Serviciul de streaming a prezentat planuri de a restrange partajarea parolelor pentru conturile utilizatorilor sai. De asemenea, Netflix a adaugat la...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]