Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

O afacere banoasa si de viitor sigur: Firma de inchiriere de rochii de mireasa!

de Ilinca Dobrescu 14 Iun. 2013 3292
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Rochia de mireasa te costa o caruta de bani si apoi esti nevoita sa treci si prin moderna sedinta "Trash the dress"? Solutiile sunt pe masurile pe care si le impune fiecare. Fiecare stie ce face cu banii lui si ce isi permite sa faca din bugetul pe care il aloca acestui eveniment frumos.

Esential de notat este ca din ce in ce mai multi romani incep sa aloce buget mai redus pentru achizitionarea rochiei si buget mai solid pe care il directioneaza in alte directii. O optiune este sa investim mai mult in luna de miere. In loc sa stam 5 zile la Bran, poate vom sta 7 sau chiar 12! La urma urmei, o rochie de mireasa chiar face o diferenta notabila.

Haideti sa trecem direct la subiectul care ne intereseaza cel mai mult: Cum deschidem o locatie trendy si chic, unde viitoarele mirese sa isi aleaga rochia fara sa fie nevoite sa isi cheltuiasca salariul pe urmatorii doi ani:

1. Primul pas este de a stabili ce fel de business ne dorim.
Vrem o afacere de lux, o afacere de complexitate sporita sau ne dorim o afacere micuta, care sa se dezvolte in mod treptat?

Ne dorim o mica locatie in cadrul unui cartier micut sau ne dorim o locatie de lux, pe Victoriei? In functie de complexitatea afacerii, vom putea stabili si restul detaliilor: capital necesar, calitatea rochiilor, politica de preturi, clientii ideali samd

2. Stabiliti foarte clar de unde vine marfa dvs si ce numar de rochii veti avea in portofoliu. Marfa este importanta si trebuie aleasa in functie de audienta-tinta. Alcatuiti o lista cu furnizorii care va pot oferi rochiile dorite si negociati preturile cu acestia.

O alta optiune este sa lucram cu profesionisti care ne pot realiza rochiile dorite si care ne pot ajuta sa avem mereu un stoc proaspat de rochii noi pe care sa le oferim spre inchiriere! Aceasta varianta poate implica un nivel mai redus de costuri, mai ales daca lucram cu profesionisti per-proiect.

3. Alegeti o locatie ideala in cadrul careia sa va conduceti activitatea. In functie de capitalul pe care il detineti la dispozitie, putem discuta despre o zona ultra-centrala sau despre o straduta mai retrasa dintr-un cartier laturalnic.

4. Planul de afaceri va ajuta sa va ordonati toate aspectele in functie de care va conduceti afacerea. Alcatuiti o colectie de informatii de care sa tineti cont oricand luati o decizie: ce parteneri de afaceri detineti si share-ul fiecaruia, conditii contractuale si salariatii dvs, investitorii existenti sau creditele bancare, strategiile de dezvoltare si cele de marketing, capitalul banesc infuzionat si strategiile de bootstrappging pe care mizati pentru a fluxul de numerar in echilibru!

5. Prezenta online este necesara in 2013. Chiar daca este un mic butic, este esential sa investiti si intr-un website care sa spuna utilizatorului unde va poate gasi, ce tarifuri si conditii de imprumut aveti!

Mult succes si afaceri profitabile!

sursa foto: www.sxc.hu


Tags: afaceriafacereafaceri profitabileidei de afaceri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri online: cum sa incepi si sa cresti o afacere online de succes

de Bianca Tila
20 Feb 2024
Spiritul antreprenorial a inceput sa prinda la romani, avand in vedere ca tot mai multi tineri viseaza la o afacere. De cele mai multe ori, produsele...

Instructiuni simple pentru protectie 100%. Transforma-ti afacerea intr-o fortareata imposibil de cucerit

de Idei de afaceri
25 Apr 2023
Prima regula pentru o protectie informatica eficienta este sa iti instalezi un antivirus performant, pe care sa il actualizezi periodic. O alta...

Industria de jocuri video din Romania si-a dublat cifra de afaceri

de Bianca Tila
25 Oct 2022
Industria dezvoltatoare de jocuri video din Romania si-a dublat cifra de afaceri din ultimii cinci ani. Comparativ cu 2020, acum s-a inregistrat o...

Momentul potrivit? Eurostat anunta ca in Romania si Bulgaria afacerile online inca nu-si ating potentialul

de Florin Amariei
18 Sep 2020
S-ar putea sa fie momentul potrivit pentru afacerea ta! Eurostat anunta printr-o noua statistica ca in Romania si Bulgaria afacerile online inca...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]