Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Schimbari Apple. Utilizatorii de iPhone sunt directionati de Netflix catre o pagina externa pentru abonare

de Bianca Tila 25 Iul. 2022 1001
Schimbari Apple. Utilizatorii de iPhone sunt directionati de Netflix catre o pagina externa pentru abonare
4 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Utilizatorii de iPhone si iPad pot accesa un link prin care sunt trimisi catre o pagina web unde se pot abona. Dupa multi ani in care Netflix se confrunta cu politicile Apple, acum a gasit o solutie.

Optiunea abonarii directe din aplicatiile pentru dispozitivele Apple au fost evitate multa vreme de Netflix si alte servicii. Motivul acestei situatii este de a nu plati comision catre producatorul de iPhone.
 
Printre politicile Apple se numara si link-ul direct ce trimitea utilizatorii din aplicatii catre un site. Astfel, abonarea nu se putea realiza fara a se utiliza sistemul de plata din AppStore.
 
Sub presiunea tot mai mare a autoritatilor, Apple a fost nevoit sa recurga la niste schimbari. Astfel, compania a facut o concesie prin care lasa dezvoltatorii sa puna link-uri pe care utilizatorii le pot folosi pentru accesarea paginilor web de abonare sau de creare de cont.
 
Totusi, aceasta modalitate a politicilor este valabila pentru aplicatiile de tip reader, care acceseaza doar continut digital extern.
 
Netflix incepe abia acum sa foloseasca aceasta optiune, desi este valabila de cateva luni. Platforma de streaming video afiseaza un link in propriile aplicatii de iPhone si iPad prin care cei interesati se pot abona si pot ajunge pe un site de unde isi pot crea un cont.
 
In cazul celor care se aboneaza pe Netflix folosind iPhone sau iPad, Apple nu primeste comision din partea platformei de streaming.
 
Producatorul de iPhone va fi obligat sa permita folosirea sistemelor terte de plata, conform legilor care au fost sau urmeaza a fi adoptate in Europa si in alte regiuni. Astfel, serviciile Netflix vor avea posibilitatea de a oferi optiunea abonarii directe in aplicatie cu ajutorul altui sistem de plata decat cel oferit de Apple. 
 
In acest fel nu va mai fi nevoie de link catre o pagina web externa, urmand ca abonarea sa devina mai facila.
 

Apple 

 
Apple este o companie americana, recunoscuta in intreaga lume pentru proiectarea, dezvoltarea si comercializarea electronicelor de consum, software de calculator si a serviciilor online.
 
Printre produsele de succes ale companiei se numara iPhone, iPad, iPod, Mac si iTunes. Fiecare dispozitiv a adus o reputatie companiei, convingand din ce in ce mai multa lume sa treaca la sistemul propriu de operare Apple.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: applenetflixabonare

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

Apple renunta la Apple Music Voice Plan

de Bianca Tila
02 Nov 2023
Apple a eliminat, fara niciun anunt, serviciul Apple Music Voice Plan. Acesta permitea utilizatorilor sa foloseasca Apple Music exclusiv pe baza...

Apple investeste un miliard de dolari in AI

de Bianca Tila
23 Oct 2023
Apple a decis sa investeasca sume mari de bani in domeniul inteligentei artificiale pentru a recupera terenul pierdut in fata concurentei. AI a...

Apple investeste milioane de dolari in dezvoltarea AI

de Bianca Tila
07 Sep 2023
Apple lucreaza din greu si investeste milioane de dolari in dezvoltarea AI. Gigantul american inveseste zilnic milioane de dolari in antrenarea...

Netflix continua sa castige noi abonati

de Bianca Tila
24 Aug 2023
Netflix a continuat sa atraga noi utilizatori in SUA dupa ce a eliminat partajarea parolelor cu familia si prietenii. Aproximativ 2,6 milioane de...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]