Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

SEO iti aduce exact clientii pe care ii cauti!

de Idei de afaceri 04 Apr. 2012 3770
5 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Serviciile SEO sunt solutia pe care multe site-uri din Romania au inclus-o in planificarile de marketing online. Ele dovedesc faptul ca exista un mod de a creste intr-un timp scurt traficul pe site-ul propriu, aducand acolo exact clientii interesati de serviciile ori produsele promovate.

1.    In cautarea pe Google, userii folosesc cuvinte si expresii cheie. Rezultatele afisate in Google tin de un algoritm complex, pe care putini il inteleg. Fiind vorba de mii de rezultate disponibile, sortarea este facuta in functie de ceea ce Google considera relevant. Exceptia o reprezinta articolele platite prin Google Adwords, care urca anumite site-uri, marcate ca publicitate, deasupra rezultatelor generate prin acest algoritm.

2.    Ce inseamna pentru afacerea ta sa fii in top pe Google? Daca site-ul tau este in prima pagina de rezultate afisate, ai mai multe sanse ca utilizatorii sa dea click pe linkul catre site-ul tau. Echipa celor de la  SEOmonitor confirma ca si in Romania raportul de click este acelasi ca in strainatate: peste 80% din useri dau click pe rezultatele generate natural de pe prima pagina. Asta inseamna ca exista o legatura directa intre traficul pe site-ul tau si pozitionarea in rezultatele Google.

3.     SEO te duce in top pe Google. Serviciile SEO reprezinta modul prin care site-urile sunt optimizate in cautari, astfel incat ele sa fie interpretate mai bine de Google si sa fie considerate de calitate in algoritumul sau. Altfel spus, a face  SEO pentru site-ul tau inseamna a-l urca in topul Google.  Avantajele sunt evidente: potentialii clienti vor da click pe primele linkuri afisate atunci cand efectueaza cautare dupa cuvintele cheie din domeniu.

4.    Trafic crescut pe site inseamna ca afacerea ta creste. Alaturi de alte metode de promovare din marketingul online (AdWords, campanii de bannere, blogging, social media, etc.), serviciile SEO  sunt esentiale pentru cresterea si mentinerea unei afaceri. Prezenta constanta in top pe Google implica automat castigarea mai multor clienti din target la care nu ai ajuns pana acum.

5.    Monitorizarea rezultatelor. Serviciile SEO au avantajul ca pot fi monitorizate permanent si rezultatele sunt vizibile inca din primele saptamani de optimizare. Exista platforme care permit urmarirea campaniei in timp real si a evolutiei rezultatelor in functie de cuvintele cheie optimizate.

Primul pas pe care orice manager trebuie sa il faca, inainte de inceperea unei campanii de SEO, este sa solicite o analiza a site-ului detinut si sa constate care este plasarea acestuia in rezultatele Google, in functie de cuvintele cheie din domeniu. Pentru piata din Romania, cei interesati pot solicita celor de la SEOmonitor o analiza SEO gratuita, prin care pot afla cati clienti noi ar putea avea daca site-ul s-ar situa in top pe Google.


Idei de afaceride Idei de afaceri
Redactia Idei de afaceri este formata dintr-un colectiv de 3 autori cu experienta in domeniile care formeaza intreaga sfera a lumii afacerilor. Ei va livreaza cele mai importante si relevante noutati.

Tags: seomarketing onlineclienti

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 2 voturi.

Articole conexe

eMAG inregistreaza 340.000 de clienti cu ajutorul serviciului Genius

de Bianca Tila
13 Mai 2022
Serviciul eMAG Genius a ajuns, la aproape doi ani de la lansare, la peste 340.000 de clienti care au adoptat cumparaturile online. In Romania,...

Fa-ti blog ca sa castigi clienti si sa aduci profit in afacere!

de Marinache Horia Cristian
06 Mai 2015
Stiai ca blogul firmei poate deveni un canal de marketing eficient? In lupta pentru a cuceri clienti si market share, nu doar serviciul de PR si...

Descopera ce site-uri prefera clientii tai!

de Teo Manole
22 Ian 2015
Cei mai multi clienti au cateva site-uri preferate pe care le salveaza pentru a le utiliza in viitor atunci cand cauta ceva online. Poti afla care...

Ai o afacere online? Iata cum trebuie sa oferi garantie clientilor tai!

de Silvia Bucsan
03 Dec 2014
Comercializati un produs prin posta? Atunci trebuie sa oferiti garantie. Adica trebuie sa il asigurati pe potentialul client ca ii va fi returnata...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]