Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

SkyShowtime vine in Romania

de Bianca Tila 05 Sep. 2022 941
SkyShowtime vine in Romania
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Platforma de streaming SkyShowtime va fi lansata oficial pe 20 septembrie 2022. Acesta va aduce pentru prima oara in casele europenilor oferta sa premium de divertisment exclusivist. Platforma va deveni disponibila in Romania pana in primul trimestru din 2023.

La jumatatea lunii septembrie, platforma va intra in Tarile Nordice, urmand apoi lansari in Tarile de Jos, in Peninsula Iberica si in Europa Centrala si de Est. De asemenea, platforma ofera filme hollywoodiene si noi seriale produse de cele mai mari studiouri din lume, potrivit news.ro.
 
"Suntem incantati sa lansam SkyShowtime in Tarile Nordice si asteptam cu nerabdare sa oferim clientilor nostri cea mai buna selectie de seriale si filme globale intr-un singur loc", a spus directorul general regional SkyShowtime, Henriette Skov.
 
SkyShowtime va prezenta, in exclusivitate, filme de cinema produse de Paramount Pictures si Universal Pictures, cele mai longevive studiouri americane ce impreuna insumeaza 50% din incasarile de la Hollywood.
 
Printre cele mai noi blockbustere se numara si "Top Gun: Maverick", "Jurassic World Dominion", "Minions: The Rise of Gru", "The Northman", "Sing 2", "Sonic the Hedgehog 2", "The Lost City", "Downton Abbey: A New Era", "Nope", "Belfast", "Ambulance" si "The Bad Guys".
 
"Este timpul pentru SkyShowtime - urmatorul serviciu de streaming care va cuceri Europa. La doar cateva luni dupa ce a primit aprobarea completa de reglementare, SkyShowtime se va lansa oficial pe 20 septembrie 2022. 
 
Clientii nostri au acces exclusiv la cele mai recente seriale si premiere de filme de la studiourile noastre emblematice si de renume mondial. Asteptam cu nerabdare sa impartasim mai multe detalii despre datele de lansare pentru celelalte piete si sa aducem SkyShowtime in casele publicului din Europa", a declarat CEO-ul SkyShowtime, Monty Sarhan.
 


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: skyshowtimeplatforma de streamingstreaming

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]