Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Snap concediaza 20% din forta de munca

de Bianca Tila 31 Aug. 2022 749
Snap concediaza 20% din forta de munca
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Compania americana cunoscuta pentru platforma sociala Snapchat are in plan sa concedieze un procent important de angajati, din cauza rezultatelor slabe inregistrate anul acesta.

Snap planuieste sa concedieze 20% din forta de munca, ce in prezent numara peste 6.400 de angajati, sustin sursele The Verge. In acest sens, se vor pierde peste 1.280 de locuri de munca.
 
Compania a demarat acest proces, iar de miercuri incep concedierile. Snap va concedia angajati din mai multe departamente. Printre cele mai afectate se vor numara cel care construieste mini aplicatii pentru Snapchat, cel care dezvolta aplicatia Zenly si cel de hardware.
 
Faptul ca Snap a decis sa faca concedieri si in departamentul de hardware nu reprezinta o surpriza avand in vedere ca a decis sa nu mai produca drona Pixy, la doar cateva luni dupa ce a lansat-o.
 
De asemenea, o lovitura pentru companie o reprezinta plecarea a doi dintre executivi, Jeremi Gorman (Chief Business Officer) si Peter Naylor (seful vanzarilor pentru continentele americane). Acestia se vor ocupa de viitoarele planuri cu reclame ale serviciului de streaming, Netflix.
 
Anul precedent, Snap a inregistrat rezultate foarte slabe, cu o scadere de aproape 80% a valorii actiunilor.
 
Compania a facut multe angajari in timpul pandemiei. In martie 2020, aceasta inregistra 3.427 angajati cu norma intreaga. Un an mai tarziu numarul s-a marit, ajungand la 6.446 de angajati.
 
In ciuda faptului ca detine 347 de milioane de utilizatori activi, Snap a reusit sa scoata profit doar o singura data din 2017, moment cand s-a listat la bursa.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: snapsnapchatconcedieri

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]