Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Start Smart IT! Incepe competitia de aplicatii web & mobile

de Maria Nicutar 14 Oct. 2011 3558
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Playtech.ro organizeaza competitia Smart IT cu lansare pe data de 17 octombrie 2011, ni se arata intr-un comunicat de presa. Competitia este destinata dezvoltatorilor cu talent si pricepere in software-ul aplicat si va oferi premii in valoare de 7000 euro.

Participantii acestei competitii trebuie sa isi inscrie aplicatiie pe www.playtech.ro/smartit pana pe data de 10 noiembrie 2011. Juriul va evalua cele mai bune 10 aplicatii cu ocazia Mesei rotunde Smart IT din data de 16 noiembrie in cadrul clubului Tribute din Bucuresti.

„In competitia Smart IT vor fi acceptate aplicatii dezvoltate de echipe de pana la 5 membri. Nu exista limitare privind suportul, orice platforma web & mobile fiind admisa in concurs. Conditia principala pentru intrarea in Smart IT este ca aplicatiile sa nu fi fost facute publice pana la data de 17 octombrie 2011.

Aplicatiile software vor fi analizate in functie de originalitatea ideii, creativitate, modalitate de implementare (design, performanta, experienta in utilizare), utilitate practica, impact potential.”

Printre specialistii care vor face parte din juriul non-tehnic se vor afla si Cristi China Birta (Chinezu.eu), Cristi Dorombach (Piticu.ro) si Dan Dragomir. De asemenea, din juriul ethnic vor face parte experti din cadrul companiilor Microsoft, Kolectiv Studio, Research In Motion (RIM), Total Soft, Nokia.


Tags: web&mobilesmart itplaytech.roaplicatii software

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]