Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

SUA, solicitare oficiala pentru amanarea 5G

de Florin Amariei 03 Ian. 2022 1942
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Implementarea 5G intampina din nou probleme. SUA a solicitat o amanare. Americanii considera ca traficul de mare viteza reprezinta o amenintare pentru industria aeronautica.

Secretarul Transporturilor, Pete Buttigieg, si seful Administratiei Aviatice Federale (FAA), Steve Dickson, fac apel la operatorii de telefonie mobila AT&T si Verizon, principalele companii din domeniu din SUA, sa amane cu pana la doua saptamani lansarea noilor benzi de frecventa 5G, programata pentru 5 ianuarie.
 
Punerea in functiune a mai fost amanata o data, initial fiind prevazuta pentru 5 decembrie.
 
Cei doi oficiali le mai cer companiilor sa amane introducerea serviciului comercial C-Band in jurul anumitor aeroporturi-cheie pana la sfarsitul lunii martie pentru a le acorda acestora suficient timp sa faca testele si actualizarile necesare.
 
Intr-o scrisoare transmisa vineri, Buttigieg si Dickson sustin ca fara aceasta amanare ar exista riscul unei "perturbari extinse si inacceptabile" a traficului aerian in special in conditii de vreme nefavorabila si de vizibilitate redusa.
 
Ei mai atrag atentia ca, in caz contrar, avioanele ar putea fi nevoite sa directioneze zboruri spre alte orase sau sa anuleze unele zboruri, ceea ce ar produce efecte asupra intregului sistemul de transport aerian din SUA.
 
Administratia Aviatica Federale se teme ca tehnologia 5G ar putea interfera cu anumite dispozitive dispozitive electronice ale avioanelor.
 
Producatorii de avioane Airbus si Boeing si-au exprimat recent "ingrijorarea" in legatura cu posibile interferente ale retelei 5G cu radioaltimetrele aeronavelor.


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: 5gsuaavioaneamanare 5g

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Netflix concediaza 150 de angajati din SUA dupa ce a pierdut abonati

de Bianca Tila
18 Mai 2022
Netflix a concediat aproximativ 150 de angajati din SUA, la doar o luna dupa ce compania a declarat ca pierde abonati, pentru prima oara in ultimul...

Bitcoin. SUA a detronat China la minare criptomonedei

de Florin Amariei
13 Oct 2021
Statele Unite ale Americii (SUA) au detronat China la minarea de Bitcoin, dupa ce tara asiatica a interzis astfel de activitati....

ANCOM: Acordarea licentelor 5G, imposibila in 2020

de Florin Amariei
15 Sep 2020
Vicepresedintele ANCOM, Eduard Lovin, spune ca acordarea licentelor 5G va fi imposibila in 2020. Iata de ce. "Demersurile noastre de a oferi...

Online-ul este mai puternic ca printul, in ceea ce priveste publicitatea din SUA

de Alina Cotae
22 Dec 2010
Conform celor de la Wall Street Journal, bugetele de publicitate online de anul acesta le vor depasi pe cele alocate presei scrise din Statele Unite....

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]