Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

TikTok isi lanseaza propriul serviciu de muzica

de Bianca Tila 02 Aug. 2022 1003
TikTok isi lanseaza propriul serviciu de muzica
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

TikTok face pasi spre dezvoltare, proprietarul aplicatiei a obtinut un brevet pentru TikTok Music. Acest nou serviciu adus de TikTok este unul de streaming muzical cu functii de socializare, potrivit News.ro.

TikTok este detinuta de compania chineza ByteDance. Aceasta a aplicat si a obtinut drepturi de utilizare pentru brandul TikTok Music. In prezent, brevetul este acordat in Australia si Statele Unite, urmand sa fie si primele regiuni in care serviciul va fi disponibil. 
 
TikTok Music este un serviciu de streaming pentru muzica si video, avand functii de redare, partajare si download. De asemenea, acesta aduce si posibilitatea discutarii pe baza continutului.
 
Potrivit descrierii ce insoteste brevetul, serviciul de streaming muzical aduce noutati printre serviciile actuale. Compania doreste sa implementeze abilitati de platforma sociala, mai exact optiuni de comunicare intre utilizatorii.
 
Pana la acest moment compania nu a spus daca viitorul serviciu va face parte din TikTok sau va reprezenta o aplicatia separata. In cazul in care serviciul de streaming muzical va fi introdus in aplicatia deja existenta, produsul ar avea mai mult sens pentru utilizatori. Acesta noutate vine ca o amenintare pentru Facebook si Instagram.
 
De asemenea, venirea unui serviciu TikTok de streaming muzical ar putea deveni o problema pentru cei ce activeaza in aceasta industrie, in special pentru Spotify.
 
Compania detine deja o aplicatie de streaming, Resso, disponibila doar in India, Indonezia si Brazilia. Este posibil ca aceasta sa reprezinte baza de date pentru viitorul serviciu.
 

TikTok

 
TikTok este detinuta de ByteDance, o companie multinationala chineza de tehnologie a internetului. De asemenea, in activitatea sa a dezvoltat servicii si aplicatii de retele sociale, precum TikTok.
 
TikTok este o aplicatie sociala si a devenit repede populara printre utilizatori datorita formatului vertical si a continutului scurt. Aceasta aplicatie a fost lansata in China sub numele de "A.me", iar in 2017 TikTok a cunoscut tari din afara, precum Romania.
 


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: tiktoktiktok musicbytedance

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

TikTok este atentionat. Comisarul UE subliniaza respectarea regulilor

de Bianca Tila
10 Ian 2023
Platforma sociala TikTok este atentionata cu privire la respectarea regulilor Uniunii Europene, printre care se numara si cerintele de transparenta...

TikTok a reparat o vulnerabilitate

de Bianca Tila
01 Sep 2022
TikTok se lovea de o vulnerabilitate prin care atacatorii puteau prelua controlul asupra conturilor de utilizator. In acest sens, TikTok a lucrat...

Creatorii de continut de pe Instagram si TikTok pot crea abonamente

de Florin Amariei
24 Ian 2022
Cele doua retele se afla in stransa competitie si acum utilizatorii pot crea abonamente pentru fanii care vor sa vada continut exclusivist. Prima...

Netflix si-a facut propriul TikTok

de Florin Amariei
04 Mar 2021
Serviciul de streaming Netflix si-a facut propriu TikTok cu faze amuzante din filme si seriale. Aplicatia Netflix are o noua sectiune, numita Fast...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]