Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

UCoz, creatorul de website-uri gratuite, acum in limba romana!

de Maria Nicutar 10 Sep. 2011 4282
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Afacerile din mediul online sunt cele mai cautate in prezent si fiecare afacere offline cauta sa penetreze acest mediul care le promite profituri mai usor de extras, o popularitate in randul consumatorilor care este mai usor de obtinute, si multe alte beneficii considerabile. Multi antreprenori care doresc sa isi demareze afaceri online se lovesc de necesitatea proiectarii unui website si aici intervine UCoz, creatorul de website-uri gratuite.

Prin intermediul companiei UCoz, clientii detin posibilitatea de a-si proiecta si administra gratuit un website. UCoz Media a fost lansat in 2005, dupa 2 ani de dezvoltare de catre doi oameni de afaceri ucraineni. „In prezent, exista peste 1.000.000 de utilizatori activi, acelasi numar de site-uri, 13 limbi disponibile, peste 100 de milioane de accesari zilnice ale site-urilor din sistem.”

www.UCoz.ro si-a avut lansarea pe data de 14 iulie a acestui an. In prezent, toti utilizatorii vor putea beneficia si de interfata de administrare tip Control Panel in limba romana.

„Odata cu finalizarea acestei etape a dezvoltarii, uCoz devine un sistem complet pentru toti utilizatorii autohtoni. Astfel, se elimina eventualele bariere lingvistice anterioare, aparute in cadrul sectiunii de administrare[...]Faptul ca sistemul este acum tradus 100%, usureaza demersul celor care dores sa creeze si sa administreze gratuit un website. UCoz a facilitat acest proces, oferind un sistem complet functional in limba romana, printre singurele din Romania.” A declarat Lucian Avadani, Project Manager-ul ucoz.ro.

„UCoz Servicii Web detine peste 1.000.000 de site-uri active in 13 limbi, peste 120 de milioane de accesari, uptime de 99% si peste 6 ani de experienta la nivel global.”

Pentru cei care doresc sa isi demareze afaceri in domeniul online, fie ca vorbim despre site-uri, blog-uri, magazine online sau forum-uri, serviciile uCoz vin in sprijinul dvs.

Conditia este sa detineti un calculator si o conexiune la internet. Limba romana s-a clasat drept a 8-a limba disponibila pentru Panoul de Control, dupa engleza, rusa, araba, maghiara, germana, spaniola si franceza.
Sursa:www.comunicatemedia.ro




Tags: afaceriafaceri onlinewebsite gratuitucoz

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Afaceri online: cum sa incepi si sa cresti o afacere online de succes

de Bianca Tila
20 Feb 2024
Spiritul antreprenorial a inceput sa prinda la romani, avand in vedere ca tot mai multi tineri viseaza la o afacere. De cele mai multe ori, produsele...

Industria de jocuri video din Romania si-a dublat cifra de afaceri

de Bianca Tila
25 Oct 2022
Industria dezvoltatoare de jocuri video din Romania si-a dublat cifra de afaceri din ultimii cinci ani. Comparativ cu 2020, acum s-a inregistrat o...

Momentul potrivit? Eurostat anunta ca in Romania si Bulgaria afacerile online inca nu-si ating potentialul

de Florin Amariei
18 Sep 2020
S-ar putea sa fie momentul potrivit pentru afacerea ta! Eurostat anunta printr-o noua statistica ca in Romania si Bulgaria afacerile online inca...

5 Afaceri de succes care pot fi incepute pe internet

de Camelia Diaconu
12 Mar 2021
Internetul este una dintre solutiile de succes pentru a deschide o afacere profitabila. Datorita tehnologiei avansate, acum poti face investitii...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]