Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vanzari record pentru Nintendo

de Bianca Tila 25 Nov. 2022 701
Vanzari record pentru Nintendo
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
59% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Nintendo a realizat vanzari record cu ajutorul noilor sale jocuri Pokemon. Gigantul japonez a afisat cele mai bune rezultate la vanzari datorita continuitatii din Pokemon, potrivit News.ro.

Vanzarile de jocuri Pokemon Scarlet si Pokemon Violet au depasit 10 milioane de unitati in primele zile de la lansarea lor globala pe data de 18 noiembrie, conform companiei. 
 
De asemenea, rezultatele inregistrate reprezinta cel mai inalt nivel de vanzari pentru debutul unui joc din istoria companiei. 
 
Acest succes vine la doua luni dupa ce Splatoon 3 a atins un record de vanzari pe piata interna in Japonia. Astfel, se subliniaza faptul ca gigantul jocurilor de noroc isi va atinge obiectivul inainte de sarbatori. 
 
In ceea ce priveste Pokemon, aceasta este una dintre cele mai cunoscute si longevive francize Nintendo. Compania a dat viata acestei serii in urma cu trei ani, lansand Pokemon Swod si Pokemon Shield, iar Brilliant Diamond si Shining Pearl lansandu-se anul trecut.
 
De asemenea, Pokemon Scarlet si Pokemon Violet afiseaza un open-world, permitand jucatorilor sa exploreze mediul de joc fara a finaliza misiunile intr-un mod liniar.
 
In timpul pandemiei, industria jocurilor video s-a bucurat de vanzari avand in vedere ca oamenii au ramas blocati in casa. Totusi, pe masura ce economiile s-au redeschis, industria a intrat intr-un proces de normalizare, lucru ce a afectat gigantii jocurilor video, precum Nintendo, Sony si Microsoft.
 
"Cu noul Pokemon, Nintendo a realizat o performanta rara intre toate companiile de jocuri video: a obtinut doua succese intr-un 2022 dificil pentru industrie. Sigur, Pokemon este aproape intotdeauna un pariu sigur, dar noul titlu a depasit asteptarile, la fel cum a facut Splatoon 3 la inceputul acestui an", a declarat Serkan Toto, CEO al companiei de consultanta Kantan Games.
 
Datorita evolutiei, Nintendo se bucura de sustinerea investitorilor. In acest sens, actiunile au inregistrat cresteri de peste 11% in anul curent, depasind nivelul indicelui de referinta al Japoniei Nikkei 225.
 
Gigantul japonez a efectuat o impartire a actiunilor in proportie de 10 pentru 1, in luna septembrie. Acest proces a stimulat increderea investitorilor.
 
Nintendo are planuri mari, avand in vedere ca pregateste o serie puternica de jocuri. Urmatorul hit major al companiei este programat pentru lansare in luna mai, The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: pokemonnindendovanzari recordpokemon scarletpokemon violet

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]