Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vanzarile online de flori au crescut cu 10 procente in primul semestru din an

de Matei Antonescu 07 Aug. 2013 3150
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

In primul semestru al acestui an, vanzarile online de flori au crescut cu 10 procente, adica aproximativ 1,5 milioane de euro. Pana la sfarsitul anului, se estimeaza ca vor creste la 2,5 milioane de euro, informeaza Mediafax.

"Piata romaneasca de florarii online este destul de incerta din punct de vedere al celor care investesc intr-un astfel de business. Nefiind constienti de gradul de dificultate ridicat pe care il are o astfel de afacere, multe persoane fizice au investit in florarii online in perioada februarie - martie, dupa care isi inchid portile din lipsa performantei", a declarat Marius Dosinescu, director general si fondator al grupului FlorideLux, citat de Mediafax.

Mai mult, Marius Dosinescu estimeaza ca trendul pietei online de flori este unul pozitiv si ca anula se inregistreaza potential de crestere de 30-40 de procente. La baza acestei cresteri sta increderea pe care din ce in ce mai multi o au in tranzactiile pe internet.

Daniel Nicolaescu, directorul general al procesatorului de plati PayU Romania mentioneaza pentru Mediafax ca valoarea medie a unei comenzi intr-o florarie online cu care colaboreaza este de 43 de euro. Aceasta suma s-a mentinut in perioada ianuarie 2012 - iulie 2013, a mai explicat acesta.

Iata semne clare ca mediul online este din ce in ce mai propice pentru cei care vor sa isi dezvolte afacerile din ce in ce mai rapid si cu sanse mari de profitabilitate. Increderea romanilor in tranzactiile online creste, implicit si obisnuinta de a se folosi de acest confort si totul in beneficiul afacerilor ce ofera servicii si produse de calitate.


sursa foto: www.sxc.hu



Tags: florarii onlineflorarie onlineafaceri cu flori

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]