Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Vrei sa-ti promovezi afacere pe YouTube? Iata cat costa 1 milion de vizualizari

de Florin Amariei 16 Sep. 2019 5580
3.43 din 21 voturi
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Daca vrei sa iti promovezi propria afacere pe YouTube sau sa stabilesti o strategie online pentru companie la care lucrezi, atunci iata cat costa 1 milion de vizualizari si ce tendinte ar trebui sa ai in vedere.

Conform Canopy, 1 milion de vizualizari pe YouTube costa aproximativ 4500 de euro sau 21.500 de lei. Acest numar este orientativ, intrucat numarul de utilizatori ai platformei video creste de la zi la zi. In acest context, costul campaniei este doar unul pe care sa il ai in vedere pentru bugetarea corecta. Va trebui sa te concentrezi, insa, pe modalitati de memorabilizare a mesajului pe care il doresti diseminat.
 
In mod surprinzator, televizorul este ecranul care a inregistrat cea mai mare crestere in ceea ce priveste vizionarea de continut pe YouTube. Asadar, cresterea nu este doar la capitolul mobile/pc/laptop.
 
In Uniunea Europeana, timpul de vizionare a continutului de pe YouTube, pe ecranul televizorului, a crescut cu 45% fata de anul trecut.
 
Televizorul a fost adaugat ca tip de dispozitiv in „targetarea” si raportarea campaniilor in Google Ads and Display & Video 360, alaturi de computere, telefoane mobile si tablete.
 
In prezent pot fi adaptate campaniile specific pentru televizoarele conectate la internet, explica Aneta Plesa, Google Romania.
 
O parte din acest public care vizioneaza continut online pe TV face parte din ceea ce numim “light TV viewers”, cei care urmaresc mai putin de o ora pe zi televiziunile prin cablu. Acum aceasta audienta de poate fi accesata de catre publicitari pe YouTube.
 
La sfarsitul lui 2017 a fost introdus in Romania un format nou de anunt video: bumper ads. Acestea sunt videouri publicitare de sase secunde, livrate in special pe dispozitivele mobile.
 
Este un format la care nu se poate da „skip”, folosit in promovare pentru reach, teasing sau reminder, pentru oferte sau lansari. A inceput sa fie folosit de foarte multe branduri in 2018 si acum este inclus in majoritatea strategiilor video.


Florin Amarieide Florin Amariei
Pasionat de extinderea orizontului serviciilor financiare si de schimb alternative, el lucreaza in cadrul IdeiDeAfaceri.ro inca din 2018 pentru a furniza cititorilor numai informatiile care conteaza cu adevarat.

Tags: promoveziafaceriyoutubecost vizualizari

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 3.43 din 5 - 21 voturi.

Articole conexe

Venituri din YouTube. Strategii simple si eficiente de aplicat in 2024

de Bianca Tila
17 Apr 2024
YouTube este un site web dezvoltat pe Google, unde utilizatorii pot incarca si viziona materiale audio-video. Aceasta platforma a luat nastere in...

Afaceri online: cum sa incepi si sa cresti o afacere online de succes

de Bianca Tila
20 Feb 2024
Spiritul antreprenorial a inceput sa prinda la romani, avand in vedere ca tot mai multi tineri viseaza la o afacere. De cele mai multe ori, produsele...

Youtube renunta la Stories

de Bianca Tila
26 Mai 2023
Formatul Stories va disparea in curand complet de pe Youtube. Acest format este imprumutat de multe platforme sociale de la Snapchat. Youtube...

Industria de jocuri video din Romania si-a dublat cifra de afaceri

de Bianca Tila
25 Oct 2022
Industria dezvoltatoare de jocuri video din Romania si-a dublat cifra de afaceri din ultimii cinci ani. Comparativ cu 2020, acum s-a inregistrat o...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]