Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

WhatsApp: Suport pentru modul Picture-in-Picture pe iPhone

de Bianca Tila 20 Feb. 2023 73
WhatsApp: Suport pentru modul Picture-in-Picture pe iPhone
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
37% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
46% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
29% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Pe smartphone-urile dezvoltate de Apple, chenarele in care apar interlocutorii in timpul apelurilor video vor putea fi trecute in modul Picture-in-Picture.

Suportul pentru modul Picture-in-Picture de pe iPhone a fost anuntat in decembrie anul trecut, iar acum se afla in cea mai recenta versiune de WhatsApp pentru iOS.
 
Cu ajutorul acestui mod, chenarul in care apare interlocutorul in timul apelurilor video poate fi mutat intr-un colt al ecranului, ascunzand celelalte elemente grafice ale aplicatiei.
 
De asemenea, utilizatorul va putea folosi celelalte aplicatii si va putea accesa documente in timpul apelurilor video realizate cu WhatsApp, fara intreruperea acestora.
 
In plus, acelasi update aduce si alte noutati, precum suportul pentru avataruri. In cadrul "Settings" se va gasi "Avatar" prin care utilizatorii vor putea crea avataruri, pe care ii pot folosi in conversatii si ca imagini de profil. 
 
In ceea ce priveste subiectele si descrierile grupurilor de discutii, acestea sunt mai lungi acum, iar documentele trimise pot fi insotite si de descrieri textuale. Aplicatia detinuta de Meta lucreaza si la o functie de transcriere a mesajelor audio, insa aceasta va fi implementata printr-un update viitor.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: whatsappmetapicture-in-pictureiphoneiosapeluri videoversiune noua

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Noi lansari Meta. Chatbotii vor fi disponibili in platformele sociale ale companiei

de Bianca Tila
25 Sep 2023
Meta urmeaza sa lanseze o serie de chatboti in cursul acestei saptamani. Dupa mai multe luni de testare interna, chatbotii vor fi disponibili...

Meta lanseaza un abonament pentru castile de VR

de Bianca Tila
27 Iun 2023
Meta anunta primul abonament lunar pentru castile de VR. Abonamentul le va aduce utilizatorilor continut nou in fiecare luna. Primul abonament...

WhatsApp permite salvarea mesajelor care dispar

de Bianca Tila
24 Apr 2023
WhatsApp are noi optini pentru utilizatorii sai. Mesajele setate sa dispara dupa un anumit interval de timp vor putea fi salvate in aplicatie, dar...

WhatsApp: Director de companii pentru functiile de comert electronic

de Bianca Tila
18 Nov 2022
WhatsApp lanseaza noi proiecte. Mai exact, in tarile in care aplicatia detinuta de Meta ofera functii de comert electronic, aceasta va implementa un...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]