Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

X testeaza noi optiuni pentru companii

de Bianca Tila 28 Aug. 2023 49
X testeaza noi optiuni pentru companii
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
39% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
52% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Platforma sociala X a lansat in beta o functionalitate prin care companiile care platesc abonament pot cauta candidati pentru posturile disponibile.

X anunta acum lansarea oficiala in stadiu beta, dupa ce indicii despre posibilele optiuni pentru companii legate de cautarea angajatilor au fost descoperite recent in codul platformei.
 
Facilitatile sunt grupate sub ceea ce platforma numeste X Hiring. Potrivit descrierii oficiale, acestea permit companiilor sa gaseasca candidati pentru posturile neocupate.
 
In ceea ce priveste X Hiring, disponibilitatea acestuia este restransa si va putea fi folosit pe viitor de toate companiile care platesc pentru abonamentul vandut.
 
Prin intermediul acestei facilitati, X va intra in concurenta cu LinkedIN, dar si cu alte portaluri dedicate cautarii locurilor de munca.
 
Noua functionalitate se incadreaza in planul lui Elon Musk, acela de a crea o super aplicatie, cuprinzand o multime de produse, inclusiv financiare.
 


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: x hiringelon musktwitter

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Twitter isi va intalni rivalul. Un grup de fosti angajati lucreaza la o platforma sociala

de Bianca Tila
16 Iun 2023
O noua platforma, numita Spill, isi va face aparitia pe fondul haosului de la Twitter si a prostestelor de la Reddit. Aceasta este dezvoltata de un...

Noile permisiuni adaugate de Twitter

de Bianca Tila
06 Oct 2022
Twitter lanseaza o noua optiune prin care permite includerea mai multor tipuri de continut multimedia intr-o singura postare. In acest sens,...

Twitter cumpara Breaker

de Florin Amariei
05 Ian 2021
Reteaua sociala Twitter cumpara Breaker, o aplicatie care a schimbat modul in care se interactioneaza cu podcast-urile. Breaker, o aplicatie de...

Adevarul despre social media: blog, Twitter si fan page-urile chiar ajuta?

de Mihaela Pascu
04 Mai 2011
De ceva vreme au inceput sa se nasca mai multe dezbateri cu privire la eficienta fenomenului de social media. Sunt multe argumente de ambele parti,...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]