Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Cum iti deschizi propria agentie de consultanta SEO?

de Ilinca Dobrescu 05 Feb. 2013 3988
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
67% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
35% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
47% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Serviciile SEO (Search Engine Optimization) sunt din ce in ce mai cerute iar cifrele de remunerare sunt deja ametitoare. De ce? Simplu! Niciun website care se respecta si care isi doreste o pozitie cat mai fruntasa pentru paginile sale in cadrul motoarelor de cautare nu isi mai permite sa lucreze fara un specialist SEO alaturi. Mai mult decat un simplu specialist SEO, cele mai puternice website-uri detin alaturi intregi armate de oameni pregatiti sa castige suprematie pentru cele mai ravnite cuvinte cheie.

Agentia de consultanta SEO ofera servicii necesare! Nu ne dorim sa ajungem cat mai sus in paginile motoarelor de cautare. Avem nevoie sa ajungem acolo pentru ca traficul pe care il obtinem sa fie unul cat mai solid. Traficul atras se converteste in vanzari sau in sanse exceptionale de generare de profit de pe urma contractelor de publicitate.

Cu ce incepem atunci cand ne dorim o agentie de consultanta SEO? Ca de obicei, dupa cum stiu toti afaceristii si potentialii afaceristi, totul pleaca de la munca de cercetare. Nu ajunge sa venim cu o idee de afacere cu potential. Este nevoie de munca sustinuta de documentare, analizare, cercetare, estimari si masuratori care sa ne spuna clar cine sunt competitorii nostri, ce felie detin deja din audienta-tinta, ce servicii ofera, de cat timp sunt pe piata, ce politici de preturi exista deja, care sunt investitiile necesare, cand se poate atinge pragul de rentabilitate, ce salariu castiga specialistii SEO si nu numai.

Iata un prim pas care, odata efectuat, ne asigura o colectie de informatii pe care, atunci cand le punem pe categorii clare, se pot transforma intr-un mic plan de afaceri.

Al doilea pas consta in alegerea unei forme legale potrivite, totul in functie de maniera in care avem de gand sa ne dezvoltam afacerea pe viitor.

Urmeaza etapa in care ne vom consolida o prezenta online de top cu ajutorul specilistilor SEO cu care colaboram. Iata si aspectul central de care sa aveti mare grija. Maniera in care se indexeaza paginile website-ului dvs reprezinta si realitatea in ceea ce priveste viitorul afacerii. Ce cauta orice potentiali client? Cauta aceste agentii de consultanta SEO care sa poata dovedi faptul ca specialistii lor pot trage cat mai sus in cadrul motoarelor de cautare orice pagina. Or daca site-ul companiei se claseaza pe locuri marginale, sansele sunt mici sa reusiti sa obtineti alte rezultate pentru potentialii vostri clienti. Asa ca aceasta etapa cere cele mai multe investitii de timp, energie, bani.

Mult succes si afaceri cat mai profitabile!


sursa foto: www.sxc.hu




Tags: agentie seoagentie consultanta seoconsultanta seo

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]