Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

3 angajati pe care ar trebui sa ii promovezi cat mai rapid!

de Matei Antonescu 29 Mai. 2013 10145
4 din 2 voturi
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

... pana nu pleaca in tabara competitorilor! Si va spunem foarte clar faptul ca atunci cand discutam despre angajati valorosi, acestia sunt pe deplin constienti de abilitatile si competentele lor si pe deplin constienti ca acestea ar fi esentiale si pentru concurentii vostri! Asa ca ar putea face pasul oricand, cu cea mai mare usurinta, daca au toate motivele necesare pentru a lua o astfel de decizie!

Haideti sa vedem si care sunt cei mai tari oameni pe care ar trebui sa ii promovati rapid:

1. Angajatii care au initiativa si lupta pentru principiile lor, pentru opiniile lor, pentru drepturile lor. Daca aveti oameni care va asculta cu sfintenie, oameni care executa viziunea voastra fara sa va contrazica, fara sa aiba propriile opinii si adaugiri, recomandari, sugestii, critici si nemultumiri, noi va recomandam sa nu va laudati prea mult cu ei! In schimb, puteti sa va laudati cu cei care va ajuta sa va finisati viziunea, cei care va ajuta sa va revizuiti strategiile, sa le actualizati, sa va imbunatatiti tehnicile si metodele de a va dezvolta afacerea!

2. Angajatii care isi ajuta colegii merita promovati. De cele mai multe ori, chiar si intre colegii din acelasi departament, primeaza sentimentul de competitie. Asa ca daca unul detine o solutie vitala pentru cel de langa el, ultimul lucru pe care l-ar face ar fi sa o dea mai departe. Si sa ne gandim ca totul se transforma in pierdere pentru ... voi, desigur! Afacerea are de pierdut daca o solutie ideala ramane secret!

3. Angajatii care isi recunosc greselile si le repara imediat! Iata inca un exemple de om care merita promovat, in prezenta tuturor rezultatelor de rigoare. Daca aveti de-a face cu oameni care cauta sa isi acopere greselile cat mai rapid si cu cat mai multa discretie, sansele sunt mari ca respectiva persoana sa fie orientata catre minciuna, furturi si alte probleme asemanatoare.

Cautati sa incurajati angajatii care sa vina sa va spuna ce greseli au comis, ca le regreta si ca doresc sa repare raul provocat. Acestia sunt oamenii care se pot teme de consecinte, insa mai rau se tem de constiinta lor neimpacata. Si constiinta limpede este ceva greu de gasit si ceva pe care ar trebui sa il dati ca exemplu.

Nu uitati ca maniera in care se comporta un superior, devina maniera in care se vor comporta si majoritatea subordonatilor sai. Asa ca daca va doriti o echipa de profesionisti seriosi, sinceri si loiali, promovati un astfel de angajat si restul il vor urma cu cele mai multe sanse de succes!


Afaceri profitabile si management de top!


sursa foto: www.sxc.hu



Tags: angajatiangajati de promovatpromovezi angajatipromovari angajati

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 4 din 5 - 2 voturi.


Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]