Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Actiunile UniCredit cresc. Banca a raportat rezultate peste asteptari

de Bianca Tila 05 Feb. 2024 78
Actiunile UniCredit cresc. Banca a raportat rezultate peste asteptari
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
61% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
38% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
41% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Actiunile UniCredit sunt in crestere cu aproximativ 10%, la maximul ultimilor peste 8 ani. Banca a raportat rezultate peste asteptari si a declarat ca va creste nivelul de remunerare a actionarilor.

De asemenea, banca a anuntat rascumparari de actiuni de 8,6 miliarde de euro si dividente mai mari din profitul sau din 2023.
 
Actiunile UniCredit au castigat 18,77% de la inceputul anului. UniCredit este a doua cea mai mare banca din Italia. De asemenea, aceasta a depasit semnificativ tintele pentru 2023, afisand un profit net de 9,5 miliarde de euro, in crestere cu 47,2% pe fondul unor dobanzi ridicate.
 
Rezultatul obtinut este cu mult peste consensul analistilor furnizat de banca. Acestia se asteptau la 7,9 miliarde de euro.
 
In ceea ce priveste profitul net pentru T4, acesta a depasit asteptarile, ridicandu-se cu 14,1%, la 2,81 miliarde de euro.
 
In cazul veniturilor nete din dobanzi, acestea au urcat cu 31,3%, la 14 miliarde de euro in 2023. Veniturile au fost stimulate de cresterea ratelor dobanzilor de pe piata si au reusit, din nou, sa depaseasca obiectivele grupului.


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: unicreditactiuniprofit net

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Actiunile europene ating noi recorduri

de Bianca Tila
22 Feb 2024
Actiunile europene au atins un nivel record, dupa maximele recente de pe Wall Street. Cresterea economica si potentiala relaxare a politicii monetare...

Wall Street: Actiunile Nvidia au inlocuit Tesla ca cele mai tranzactionate titluri

de Bianca Tila
21 Feb 2024
Actiunile Nvidia au inlocuit Tesla ca cele mai tranzationate titluri de pe Wall Street. Datorita interesului atras de inteligenta artificiala,...

Actiunile americane cresc. S&P 500 a atins un nou record

de Bianca Tila
30 Ian 2024
Actiunile americane au inregistrat cresteri, S&P 500 a marcat o noua inchidere record. In ceea ce priveste investitorii, acestia se pregatesc...

Bursele europene inchid in crestere. Actiunile Commerzbank sunt in scadere

de Bianca Tila
23 Ian 2024
Bursele europene au afisat un inceput bun in aceasta saptamana. Investitorii asteapta datele privind increderea consumatorilor din zona euro si...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]