Copierea de continut din prezentul site este supusa regulilor precizate in Termeni si conditii! Click aici.
Prin utilizarea siteului sunteti de acord, in mod implicit cu Termenii si conditiile! Orice abatere de la acestea constituie incalcarea dreptului nostru de autor si va angajeaza raspunderea!
X

Bursele europene continua tendinta descendenta

de Bianca Tila 07 Aug. 2023 35
Bursele europene continua tendinta descendenta
5 din 1 vot
RATING UTILIZATORI
28% dintre cititorii acestui articol l-au considerat folositor
56% dintre vizitatorii nostri citesc cel putin 3 articole pe zi
31% dintre cei care ne citesc au o afacere de succes

Pietele bursiere europene au continuat tendinta descendenta in timp ce investitorii au evaluat sezonul raportarilor financiare ale companiilor si cea mai recenta majorare a ratei dobanzii de referinta de catre Banca Angliei, potrivit CNBC.

In ceea ce priveste indicele paneuropean, Stoxx 600 a inchis in declin cu 0,7%. Majoritatea sectoarelor au marcat acelasi prag.
 
De asemenea, actiunile tehnologice au condus pierderile cu -1,8%. Perceptia globala a ramas negativa dupa ce agentia de evaluare financiara Fitch Ratings a retrogradat ratingul de credit pe termen lung al Statelor Unite de la AAA la AA+.
 
Pe de alta parte, sectorul petrolului si gazelor a inregistrat o crestere de 0,7%. Rezultatele s-au afisat dupa ce Arabia Saudita a anuntat ca va extinde reducerea voluntara a productiei de titei cu 1 milion de baril pe zi.
 
Indicele german DAX a coborat cu 0,8%, in timp ce CAC 40 al bursei de la Paris a scazut cu 0,72%. FTSE 100 al bursei din Londra a scazut cu 0,43%.
 
Banca Angliei a anuntat o crestere a dobanzii cheie cu 0,25%. In acest sens, dobanda a ajuns la 5,25%.
 
Indicele paneuropean Stoxx 600 a inchis miercuri in declin cu 1,35%. Toate bursele si sectoarele au ramas pe teritoriu negativ, iar pietele din Asia-Pacific si-au extins pierderile urmarind vanzarile de actiuni de pe Wall Street.
 


Bianca Tila de Bianca Tila
Pasionata de zona business, Bianca Tila aduce zilnic in fata cititorilor starea afacerilor de pe piata nationala si internationala. Ofera idei de afaceri rentabile potrivite situatiei actuale, strategii de marketing si modele de afaceri in diverse zone.

Tags: burse europenestoxx 600scaderi

Urmareste-ne pe Google News

Votati articolul

Rating:
Nota: 5 din 5 - 1 vot.

Articole conexe

Bursele europene inchid in scadere. Stoxx 600 incheie tranzactiile in declin

de Bianca Tila
22 Sep 2023
Pietele bursiere au inchis in scadere accentuata, in urma unei serii de decizii privind ratele dobanzilor din partea bancilor centrale din Anglia,...

Pietele bursiere au inchis in declin. Indicele paneuropean Stoxx 600 afiseaza scaderi

de Bianca Tila
01 Sep 2023
Pietele bursiere europene au inchis in scadere joi, dupa publicarea datelor preliminare privind inflatia din zona euro. In acest timp, UBS si-a...

Bursele europene scad. Stoxx 600 inchide in declin

de Bianca Tila
18 Aug 2023
Pietele bursiere europene isi continua scaderile, dupa ce procesele-verbale ale sedintei Rezervei Federale din SUA au aratat ca nu sunt excluse noi...

Profitul net al Grupului BVB inregistreaza scaderi

de Bianca Tila
05 Mai 2023
Profitul net al Grupului BVB a scazut de trei ori in primul trimestru, la 1,76 milioane de lei, de la 5,44 milioane de lei fata de trimestrul 1 al...

Aboneaza-te GRATUIT la Newsletter-ul Idei de afaceri

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Da, vreau informatii despre produsele Rentrop&Straton. Sunt de acord ca datele personale sa fie prelucrate conform Regulamentului UE 679/2016




Rentrop ∧ Straton

Citeste Raportul Special GRATUIT

Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
Idei de Afaceri pentru 2024: 5 idei pentru Profit maxim
 
Adauga adresa de email si vei primi GRATUIT raportul special

Idei de AFACERI 2024







[x]